ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Το VIDEO της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους

Τη δραματική σκηνή που το ρωσικό αεροσκάφος συνετρίβη στο έδαφος λίγο μετά την απογείωση από τη Μόσχα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 71 επιβαίνοντες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στις εικόνες διακρίνεται στο βάθος μια πυρκαϊά και μια στήλη καπνού να χάνεται στο χιονισμένο τοπίο.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για την άτρακτο του αεροσκάφους ή κάποιο τμήμα του, αλλά το ντοκουμέντο αναμένεται να παράσχει σημαντικά στοιχεία στους ειδικούς που ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Το μήνυμα των 100 χρόνων του ΤΕΕ δεν έχει μόνο επετειακό περιεχόμενο, αλλά αναφέρεται και στο μέλλον. Αναφέρεται στα εξίσου πολλά και σπουδαία που έχουμε μπροστά μας». Αυτό υπογρά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα για να απολογηθεί ένας 19χρονος από νησί του Αιγαίου, από τους συνολικά 19 συλληφθέντες που εμπλέκονται με την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε σχολι . . .
LIFE STYLE

Τη δική της απάντηση, σε όσα είπε για την ίδια και για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έδωσε από τον «αέρα» της εκπομπής της η Κατερίνα Καινο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Το μήνυμα των 100 χρόνων του ΤΕΕ δεν έχει μόνο επετειακό περιεχόμενο, αλλά αναφέρεται και στο μέλλον. Αναφέρεται στα εξίσου πολλά και σπουδαία που έχουμε μπροστά μας». Αυτό υπογράμμισε ο Πρόεδρος του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου κρεοπωλών Πάτρας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανδρέας Φίλιας με θέμα τη λειτουργία της αγοράς κρέατος εν όψει των εορτών του Πάσχα. Στη συνάντησ
Image
Image

Search