ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες

Δυνάμεις της αστυνομίας και ελεύθεροι σκοπευτές έχουν κυκλώσει ένα σπίτι  όπου πιστεύεται ότι έχει ταμπουρωθεί τουλάχιστον ένας ένοπλος. Ελικόπτερο πετά σε χαμηλό ύψος πάνω από το σπίτι, που βρίσκεται κοντά σε δημοτικό σχολείο με περίπου 350 μαθητές στη συνοικία Forest της βελγικής πρωτεύουσας, πλησίον της πλατείας Σεν Ντενί. Οι υπεύθυνοι του σχολείου έβαλαν τα παιδιά μέσα στο κτίριο για παν ενδεχόμενο.

Οι Αρχές απέκλεισαν τη γύρω περιοχή και διέταξαν τους περιοίκους να μείνουν μέσα στα σπίτια τους. Η αστυνομία δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη φύση της επιχείρησης.

Πηγή: iefimerida.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 11:00, αύριο Δευτέρα, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο.Τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι:-Παρουσίαση από τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Kατολίσθηση σημειώθηκε στη Θηρασιά Σαντορίνης το Σάββατο το απόγευμα, δίπλα από το λιμάνι του Κόρφου και προκάλεσε ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το στόχο να ξεπεράσει το 33% στις Ευρωεκλογές φαίνεται πως «έπιασε» η ΝΔ σύμφωνα με το γκάλοπ της Marc για το «Θέμα». Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει το 33,4% των ερωτηθέντων στο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search