ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Μη "τέρα" οργάνωσε και παρακολούθησε τον βιασμό της κόρης της...(ΦΩΤΟ)

Η Peta Butler βιάστηκε από έναν άγνωστο σε ηλικία 16 ετών σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η μητέρα της καθόταν έξω από το δωμάτιο και κάπνιζε. Μετά από πολλά χρόνια η κοπέλα μίλησε και έκανε τη μητέρα της να ομολογήσει την πράξη της και να οδηγηθεί στη φυλακή.

Όπως αποκάλυψε, η μητέρα της την είχε πάρει μαζί της στην Toowoomba, της έδωσε αλκοόλ και την έστειλε στο δωμάτιο αναγκάζοντάς τη να κάνει σεξ.

«Λίγο αργότερα μπήκε εκείνος στο δωμάτιο. Δεν είπε τίποτα. Απλά έβγαλε τα ρούχα του και μου έβγαλε τα εσώρουχα. Είχα παγώσει. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ.

Σκέφτομαι πώς μπόρεσε να κάνει μια μητέρα κάτι τέτοιο. Πώς θα μπορούσε μια μητέρα να κάθεται έξω γνωρίζοντας ότι τη βιάζει ο πιθανός φίλος της. Ήλπιζα να μπει μέσα και να τον σταματήσει. Ήξερε τι γινόταν. Δεν ήμουν αρκετά δυνατή τότε για να το καταγγείλω. Δεν πίστευα ότι θα με πίστευαν».

Όταν η Peta απέκτησε δικές της κόρες, αποκάλυψε τη συγκλονιστική ιστορία. Η μητέρα της είπε από τη φυλακή ότι δε θα το έκανε αν δεν ήταν 16 ετών. «Δεν θα άφηνα να σε αγγίξει αν ήσουν κάτω από 16 ετών».

Η Therese Butler καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλακή ενώ οι αρχές αναζητούν τον βιαστή της κόρης, έναν άντρα γνωστό ως «Thommo».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με ενισχυμένους βοριάδες θα ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ωστόσο τη Μεγάλη Τετάρτη, αναμένεται να εξασθενήσουν.Γενικά ο καιρός προβλέπεται αίθριος μ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος με ανατροπή στην ανατροπή επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και έβαλε "φ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιδανικός αυτόχειρας στη μάχη του τίτλου ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τους Θεσσαλονικείς και γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στα playoffs, τρεις μέρες μετά την . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Αλέξανδρου Βασιλικού, προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στα διαθέσιμα στοιχεία που συνηγορούν για ένα 2024 με θετικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search