ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Νεκροί και τραυματίες από κατάρρευση πεζογέφυρας σε Πανεπιστήμιο(VIDEO)

Μία ακόμη μεγάλη τραγωδία με πολλούς νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την κατάρρευση μεγάλης πεζογέφυρας εντός των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Φλόριντα, στο Μαϊάμι.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον επτά νεκρούς και πολλά άτομα εγκλωβισμένα στα χαλάσματα, ενώ ο βουλευτής Μπιλ Νέλσον, με δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα, έκανε λόγο για έξι έως και 10 νεκρούς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζεται για ακόμη μια «επιστροφή στην πρότερη κανονικότητα». Εν μέσω της θεραπείας του για τον καρκίνο, απείχε από πολλά που συνήθιζαν να είναι μέρος της ρου . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν είχε την Κυριακή «αναγκαστική προσγείωση», ανέφερε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε πριν από λίγη ώρα η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, καθώς πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού, που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου, συγκρούστηκαν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε όσα έγραψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ζητά από τον πρωθυπουργό να πάρει θέση. «Σε ένα προκλητικό του μήνυμα την Ημέρα μνήμη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολίτη, περίοικου του γ
Image
Image

Search