ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Αρνείται κράτος σε πολίτη ότι είναι....ζωντανός(VIDEO)

Μία πρωτοφανής υπόθεση ενός άντρα ο οποίος προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ζωντανός ενώ το κράτος τον θεωρεί νεκρό κάνει τον γύρο του διαδίκτυο. Πρωταγωνιστής είναι ο 63χρονος Ρουμάνος Κονσταντίν Ρελίου ο οποίος έχει εγγραφεί επίσημα ως νεκρός και σύμφωνα με εκπρόσωπο του δικαστηρίου που εκδίκασε την υπόθεσή του έχασε τη δικαστική διαμάχη επειδή άργησε να ασκήσει έφεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το 1992 όταν ο Reliu πήγε να εργαστεί στην Τουρκία, αλλά έχασε κάθε επαφή με την οικογένειά του πίσω στη Ρουμανία, με αποτέλεσμα η σύζυγός του που δεν είχε μάθει για χρόνια νέα του, να καταφέρει να εκδώσει πιστοποιητικό θανάτου για εκείνον το 2016. Στις αρχές του χρόνου όμως ο Reliu εντοπίστηκε από τις τουρκικές αρχές με ληγμένη άδεια παραμονής και τον απελάθηκε. Επιστρέφοντας στην Ρουμανία ο 63χρονος διαπίστωσε ότι έχει δηλωθεί νεκρός. «Είμαι επίσημα νεκρός, αν και είμαι ζωντανός, δεν έχω εισόδημα και επειδή έχω δηλωθεί νεκρός δεν μπορώ να κάνω τίποτα», δηλώνει ο 63χρονος.

Το πιο φοβερό στην όλη υπόθεση είναι ότι η δικαστική απόφαση είναι τελεσίδικη.

Δείτε το βίντεο από τον Guardian:

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Γιορτή της Μητέρας είναι σήμερα και πολλά διάσημα πρόσωπα εύχονται δημόσια στις μανούλες τους, μέσα από τα social media. Μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος το πρωί τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κοκαϊνης και ακατέργ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο Masters της Ρώμης!Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 2-0 σετ της Ανχελίνα Καλίνινα (7-6, 6-0) στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης μετ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για «κατάφωρη παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών» κατηγορεί τη Βόρεια Μακεδονία το υπουργείο Εξωτερικών στον απόηχο της πρωτοφανούς πρόκλησης της νέας προέδρου της χώρας Σιλιάνοφσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25€, χθες, 10 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά π
Image
Image

Search