ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Το σπίτι της κακιάς μάγισσας του παραμυθιού "Hansel & Gretel" είχε φτιάξει παιδόφιλος

Μια απίστευτη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας αποκάλυψε τo FBI. Από τις έρευνες των Αμερικανικών αρχών εντοπίστηκε  μια «αποθήκη» παιδικής πορνογραφίας κρυμμένη σε ένα ξύλινο σπίτι χωμένο μέσα στο δάσος του Washington national park.

Σύμφωνα με το την έρευνα του FBI, το σπίτι είναι κατασκευασμένο σαν εκείνο της κακιάς μάγισσας στο παραμύθι Hansel & Gretel, ενώ έχει επίσης βεράντα και κεκλιμένη οροφή.

Η ανακάλυψη αυτή τονίζει το "eleftherostypos" οδήγησε στη σύλληψη του of Daniel M. Wood, 56 ετών, που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

Μέσα, στο «παραμυθένιο» σπίτι, υπήρχαν χιλιάδες φωτογραφίες κολλημένες στον τοίχο από κορίτσια ντυμένα νεράιδες ή και γυμνά, ενώ παρόμοιο υλικό βρέθηκε και στο σπίτι του 56χρονου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τρεις εβδομάδες θα διαρκέσουν τα έργα αντικατάστασης των γραμμών του προαστιακού σιδηρόδρομου στην Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα, στο τμήμα από την Αγίου Νικολάου μέχρι την Γούναρη, οι . . .
LIFE STYLE

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη. «Το αποφασίσαμε καιρό πριν, είπαμε την ημερομηνία που σήμαινε α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο πληθυσμός μιας… Ελλάδας, δηλαδή 10,4 εκατομμύρια άνθρωποι, και άλλο 1 εκατομμύριο πολίτες επιπλέον, επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, στα τακτικά, τα επείγοντα και τα απογευματ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο σοβαρό οπαδικό επεισόδιο διαδραματίστηκε στην Θεσσαλονίκη, όταν δύο άτομα φορώντας διακριτικά της ομάδας τους κάνοντας τζόκινγκ δέχθηκαν άγρια επίθεση. Όπως αναφέρει το ThessT . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 θα βρεθεί στην Πάτρα σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, Βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΕΑΣ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου. Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλείστηκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Μια ιδιαίτερα σημαντική, όσο και συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Νεστορίδειο Μέλαθρο  Ρόδου με τη βράβευση από το Δήμο, ενός κορυφαίου βετεράνου δημοσιογράφου τακτικού μέλους της ΕΣΗΕΠΗΝ κα
Image
Image

Search