ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ από το VIDEO που το αυτόνομο όχημα της UBER σκοτώνει πεζή

Η 49χρονη Ελέιν Χέρτσμπεργκ περπατούσε κρατώντας το ποδήλατό της, έξω από τα όρια της διάβασης των πεζών, σε ένα δρόμο με τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας στο προάστιο Τέμπε της πόλης Φοίνιξ της Αριζόνα, το βράδυ της Κυριακής, όταν χτυπήθηκε από το αυτόνομο όχημα της Uber που έτρεχε με περίπου 65 χιλιόμετρα την ώρα.

Στο αυτοκίνητο, ένα Volvo XC90 SUV, υπήρχε οδηγός στο τιμόνι, αλλά τον έλεγχο του οχήματος εκείνη την μοιραία στιγμή είχε αναλάβει το αυτόνομο σύστημα.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υπέκυψε στα τραύματά της.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεκρό σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Πικέρμι. Η ώρα ήταν 01:35 όταν ο 62χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, για άγνωστο μ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφιερωμένη στην παραβολή των Δέκα Παρθένων, που συμβολίζει την πίστη και την προνοητικότητα, είναι η Μεγάλη Τρίτη.Σήμερα στις εκκλησίες της χώρας ψάλλεται το ξακουστό τροπάριο της . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις την Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, γιορτάζουν την Εργατική Πρωτομαγιά, που η επίσημη αργία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 5χρονου αγοριού για τις δασκάλες του νηπιαγωγείου που φοιτά το παιδί της. Όπως ανέφερε, τον εκφόβισαν και τον κούρεψαν χωρίς τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή της Εγλυκάδας. Λόγω των εργασιών από τις 8.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test σήμερα Μ. Τρίτη 30 Απριλίου: ΑΧΑΪΑ    Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα Πατρών (08:00 έως 20:00)Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Πανεπιστημιακό Ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
Image
Image

Search