Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνέλαβαν τον διαρρήκτη που μπούκαρε σε βενζινάδικο με βανάκι μετά από "ντου" της Αστυνομίας σε λεωφορείο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος διαρρήκτης, ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., στην προσπάθειά του να διαφύγει σε άλλη πόλη της χώρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε πάρκινγκ μεγάλης υπεραγοράς που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο του Πύργου μετέβη 23χρονος και, αφού έκλεψε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι που ήταν εκεί σταθμευμένο, πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων λίγα μέτρα μακριά, στην οδό Αλφειού, έπεσε με το όχημα πάνω στην κεντρική είσοδο της επιχείρησης καταφέρνοντας με… “επαγγελματικό” τρόπο να τη διαρρήξει.

Ο 23χρονος, μάλλον, δεν ικανοποιήθηκε από το ποσό που άρπαξε από το πρατήριο και συνέχισε την… αναζήτησή του για χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα σε δεύτερη μεγάλη επιχείρηση, στην ίδια περιοχή, όπου επίσης έδρασε με τον ίδιο… δοκιμασμένο τρόπο.

Η δράση του εφευρετικού – κατά τα άλλα – δράστη, έγινε αντιληπτή χθες το πρωί από τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων που, μαζί με τον υπάλληλό του, πήγαν να ανοίξουν την επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν χθες νωρίς το πρωί το φορτηγάκι που είχε κλέψει τη νύχτα ο 23χρονος στην περιοχή Λιθαράκια του Πύργου, ενώ λίγες ώρες αργότερα, οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, έκαναν «ντου» σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, όπου και εντόπισαν τον 23χρονο που προσπαθούσε να διαφύγει σε άλλη πόλη της χώρας.

https://www.youtube.com/watch?v=VV-_rc4Eo_E&ab_channel=ilialive

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Άψογη ερμηνεία, εντυπωσιακή χορογραφία, ευρηματική σκηνική παρουσία. Η Μαρίνα Σάττι ερμήνευσε, με την ιδιαίτερη χροιά και τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, το «ZARI», στη  δεύτε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει προσωρινά στις 10 Μαΐου 2024 η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού, για το 2024, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογέν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Βαρβάκειο Αγορά στο κέντρο της Αθήνας επισκέφτηκε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου συζήτησε με επαγγελματίες και πελάτες «Η αξιοκρατία λείπει στη χώρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
Image
Image

Search