Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κώστας Πελετίδης υποδέχθηκε στο νέο δημαρχείο μαθητές από το Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε, τη Δευτέρα (22 Απρίλη) το απόγευμα στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, τις ομάδες της αστρονομίας του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς και τους εκπαιδευτικούς τους, που βρίσκονται στην πόλη στα πλαίσια υλοποίησης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων.

Συνολικά 44 μαθητές και 5 εκπαιδευτικοί συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο ο οποίος τους ξενάγησε στους χώρους του Δημαρχείου, τους μίλησε για την ιστορία της Πάτρας, απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών και παρότρυνε τα παιδιά να πάρουν τις ζωές τους στα χέρια τους και να σχεδιάσουν το αύριο της πόλης τους.

Ήταν τόσο εγκάρδιο το κλίμα που στο τέλος της επίσκεψης όλοι μαζί χόρεψαν μαζί με τον Δήμαρχο, στο προαύλιο, ποντιακούς χορούς.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους: Ιωάννα Γκιουλέκα (Διευθύντρια), Ανδρέας Σίμογλου (Υποδιευθυντής), Μαρία Δεβετζή, Πελαγία Καψιμάλη και Σοφία Φοίβα, αποχώρησαν με άριστες εντυπώσεις και αποτύπωσαν τον ενθουσιασμό τους στα σημειώματα που έγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών του Δημαρχείου. Κάλεσαν δε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του στο Κιλκίς, για να ανταποδώσουν, ως σχολείο, την εξαιρετική, όπως ανέφεραν, υποδοχή και φιλοξενία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα με 4-2 και ο πιθανός αποκλεισμός των Άγγλων από τον τελικό του Conference League έχει ξεκινήσει μια νέα συζήτηση στο "Νησί" και δη α . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε πέμπτο παιχνίδι (8/5, 20:00) στο Πριγκιπάτο θα αναδειχθεί ο νικητής της συναρπαστικής προημιτελικής σειράς (2-2) της EuroLeague ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μονακό. Οι Μονεγάσκοι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Μεγάλο Σάββατο (4/5): Αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα νεφ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφάλειας κατά τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.Με τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας να βρίσκεται σε εξέλιξη, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search