Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, πραγματοποίησε την Τετάρτη24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού, Παναγιώτη Αναστασόπουλο.

Υπό το πρίσμα της ήδη υπάρχουσας αγαστής συνεργασίας, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη δημιουργία σημαντικών συνεργειών, ενώ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η τουριστική ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί μέσω της συνένωσης των δυνάμεων και της συλλογικής προσπάθειας όλων των εμπλεκόμενων φορέων. 

Επιπρόσθετα, ο κ. Σακελλαρόπουλος, ενημέρωσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ για την πρόθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να λειτουργήσει το Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης στον Επιβατικό Σταθμό του Νότιου Λιμένα Πατρών, διαθέτοντας ένα σύγχρονο ψηφιακό οπτικοακουστικό υλικό και πλούσιο προωθητικό έντυπο, μέσω του οποίου ο επισκέπτης θα αντλεί χρήσιμες πληροφορίες για τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας. Ο κ. Αναστασόπουλος εξέφρασε τη ιδιαίτερη ικανοποίηση του για αυτή την ενέργεια της Περιφερειακής Αρχής και δήλωσε ότι ο Οργανισμός θα είναι αρωγός στην επιτυχή λειτουργία του Γραφείου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Σακελλαρόπουλος «Πάγια επιδίωξη της τρέχουσας Περιφερειακής Αρχής είναι να συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση της τουριστικής εμπειρίας. Για να το πετύχουμε αυτό έχουμε εστιάσει μέσω ποικίλων δράσεων στην τουριστική προβολή, τις υποδομές, τη συμμετοχή των επαγγελματιών που άμεσα και έμμεσα εμπλέκονται στο τουριστικό οικοσύστημα και τις βιώσιμες πρακτικές που μπορούν να δημιουργήσουν ένα φιλόξενο περιβάλλον που ωφελεί τόσο τους επισκέπτες όσο και τους κατοίκους. Σε αυτό το σκεπτικό εντάσσεται και η λειτουργία των Γραφείων Τουριστικής Πληροφόρησης στο Αεροδρόμιο του Αράξου και το Λιμάνι της Πάτρας που θα εξυπηρετούν και θα διευκολύνουν τους επισκέπτες κατά τις πρώτες στιγμές παραμονής τους στον τόπο μας». 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης συνόδευσαν στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού και Απασχόλησης ΠΔΕ, Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης και η  Βίκυ Καραπάνου, στέλεχος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της ΠΔΕ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με προσδοκίες για ειρήνη και ευημερία γιορτάζουν οι χριστιανοί την Ανάσταση του Κυρίου με την ευχή να φέρει το φως και την ελπίδα. Το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης ήχησε το πρωί το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024) κατά τη διάρκεια του εθίμου των Μπότιδων στο νησί του Ιονίου. Σύμφωνα με το corfunews στις 11:00 ακριβ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Λαμπρή και μεγαλοπρεπής ήταν και φέτος η υποδοχή του Αγίου Φωτός στην Πάτρα! Το Άγιο Φως έφθασε στο Επισκοπείο, λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και το υποδέχθηκαν ο  . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Back-to-back άνοδο πέτυχε η Ίπσουιτς, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Championship και πήρε έτσι το εισιτήριο για τον προβιβασμό της στην Premier League τη νέα σεζόν. Η τελε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024) κατά τη διάρκεια του εθίμου των Μπότιδων στο νησί του Ιονίου. Σύμφωνα με το corfunews στις 11:00 ακριβώς στελέχη του Δήμου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, 30 περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που διαπράχθηκαν σε κοιμητήριο στη Δυτική Αχαία. Για την υπόθ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Τό Μέγα Σάββατο τό πρωί, στούς κατάμεστους ἀπό εὐσεβεῖς Χριστιανούς Ναούς τῶν Πατρῶν, ἐτελέσθη ἡ Θεία Λειτουργία τοῦ Μεγάλου Βασιλείου καί ἡ πρώτ
Image
Image

Search