Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σε ποια περιοχή θα έχει σήμερα διακοπή νερού

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου.

Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης σε τμήμα της περιοχής που περικλείεται από τις οδούς:

Πιττακού – Αναξιμάνδρου – Εγλυκάδος – Αργινουσών – Πιττακού.

Η ΔΕΥΑΠ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης, ζητά την κατανόηση των συμπολιτών και παρακαλεί να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή, Προσύμνη, του Δήμου ‘Αργους – Μυκηνών, στην Αργολίδα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, που καίει δα . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο ισραηλινός στρατός ενέτεινε σήμερα τους βομβαρδισμούς του εναντίον δύο συνοικιών στη Ράφα, στους κατοίκους της οποίας έδωσε εντολή σήμερα το πρωί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, . . .
LIFE STYLE

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα του Πάσχα.Το μοντέλο πόζαρε φορώντας ένα μπικίνι στον φακό της κάμερας από όπου φαίνετα . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η Γαλλία θα στείλει τον πρέσβη της στην τελετή ορκωμοσίας του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν για μια νέα εξαετή θητεία στον προεδρικό θώκο αύριο, έγινε γνωστό από μια γαλλική . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Oι πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας  το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαϊου θα πλημμυρίσουν από χιλιάδες πατρινούς και πατρινές οι οποίοι θα απολαύσουν  μια πανδαισία  χορών, μουσικής και τραγουδιών απ΄ όλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Γιώργου Μαρμούτα, πατέρα του Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, Δημήτρη Μαρμούτα, τον οποίο συλλυπείται από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήσηξύλινης ράβδου, έσπασε σωλήνες ύδρευσης, σε εσωτερικό πολυκατοικία
Image
Image

Search