Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κούλογλου από Πάτρα: Εφικτός ο στόχος εκλογής 2 Ευρωβουλευτών από τη "Νέα Αριστερά"

Την πεποίθηση πως η «Νέα Αριστερά» στην πρώτη της προσπάθεια στις ευρωεκλογές, θα έχει καλά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Στέλιος Κούλογλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο στόχος μας είναι να εκλέξουμε δύο Ευρωβουλευτές, που σημαίνει ένα ποσοστό  της τάξης του 6 με 7%. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ρευστότητα μεγάλη στο πολιτικό σύστημα και οι πολίτες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις και με δεδομένη την απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ από τις αρχικές θέσεις της Αριστεράς, πιστεύουμε ότι ο στόχος αυτός για τη «Νέα Αριστερά» είναι εφικτός.»

Κωνσταντίνα Παλαιολόγου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα υποβάλουν οι δικηγόροι της μητέρας και της αδελφής της Κυριακής Γρίβα, η οποία έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του συντρόφου της έξω από τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριακή μείωση καταγράφει ο πληθωρισμός τον Απρίλιο, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής διαμορφώθηκε στο 3,1% από 3,2% τον Μάρτιο. Αναλυτικά, σύμφωνα μ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία και μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την φρικτή υπόθεση με το νεκρό βρέφος που πέταξε ο πατέρας του στα σκουπίδια στην Βραυρώνα. Τις τελικές απαντήσεις γι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν από νωρίς έξω από τη Σχολή που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και, παρουσία Εισαγγελέα, μπήκαν στο κτίριο, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από χθες τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Π.Ε. Αχαΐας διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ σπουδαστών/αποφοίτων Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών στην Πάτρα, στο Κέντρο Χορού και Τεχνών «DANSARTE», στις 18 και 19 Μαΐου και ώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης της Πάτρας, στη βόρεια και στη νότια πλευρά του Δήμου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες 30.000 και πλέον κατοίκων. Έτσι, θα αναβαθμιστεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, Arif Mammadov, υποδέχθηκε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα, παρουσία και του αναπληρω
Image
Image

Search