Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η Περιφορά του Επιταφίου στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο (ΦΩΤΟ)

Με θρησκευτική κατάνυξη και πλήθος πιστών η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγγέλων – Α΄Κοιμητήριο της Πάτρας.

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πιστοί συμπολίτες μας συμμετείχαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Μεγάλης Παρασκευής.

Οι ιεροί Ναοί είναι κατάμεστοι.


 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Αταλάντα στην πρώτη της συμμετοχή στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό τελικό κατέκτησε το Europa League, επικρατώντας 3-0 της Λεβερκούζεν. Η Αταλάντα κατέκτησε το Europa League για πρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σημειώσεις με ποσά και ονόματα από το 2020 έχουν εντοπίσει οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ στα τετράδια - σημειωματάρια που διατηρούσε στο σπίτι της η διευθύντρια της ΔΟΥ Χαλκίδας και στη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ηλυσιακός του Αντώνη Φώτση και του μίδα των Εθνικών κατηγοριών Βαγγέλη Καράμπουλα, υπό την καθοδήγηση του Θοδωρή Ασημακόπουλου, πήραν το πρωτάθλημα της National League 2 και ανέβ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για το Βερολίνο και το Final Four της EuroLeague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις μερικές ώρες πριν από τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αιγιαλείας υπέβαλε ο κ. Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος, σε επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο. Ο κ. Σπηλιωτόπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Με στόχο να φτάσει σε κάθε γειτονιά και συνοικία το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η συμπόρευση με το Κόμμα και μπροστά στις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Με την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο Πλατάνι, έσπευσαν, από την πρώτη στιγμή, στο σημείο ο Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Αναστασίου με την Υπηρεσία Πολιτικής
Image
Image

Search