Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Επαγγελματίες “βλέπει” πίσω από την ανατίναξη του ΑΤΜ η ΕΛΑΣ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και κινήθηκαν ταχύτατα, έχοντας σχεδιάσει από πριν κάθε τους κίνηση.

 

Έφθασαν στο σούπερ μάρκετ ΑΡΑΠΗΣ, στην Οβρυά , όπου είναι εγκατεστημένο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, προφανώς ήξεραν πως στις 12 ακριβώς κατεβαίνουν ρολά και θα ήταν δύσκολο να προσεγγίσουν το μηχάνημα.

Τοποθέτησαν εκρηκτική ύλη και ανατίναξαν το μηχάνημα. Πήραν όσα χρήματα μπόρεσαν να αρπάξουν από τις κασετίνες με τα χαρτονομίσματα και στην συνέχεια με μηχανή μεγάλου κυβισμού , με αθηναϊκές πινακίδες κυκλοφορίας, εξαφανίστηκαν , κινούμενοι προς την εθνική οδό Πατρών- Πύργου.

Να σημειωθεί πως από την έκρηξη που προκλήθηκε το σημείο γέμισε με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, ενώ κομμάτια από το ΑΤΜ εκτοξεύτηκαν στο απέναντι πεζοδρόμιο. Ενώ ακόμη δεν έχει γίνει καταγραφή από τα στελέχη της Τράπεζας για να διαπιστωθεί το ποσό που έκλεψαν.

Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζονται και σε πρόσφατα ανάλογα χτυπήματα στον Βόλο κ.α. , καθώς θεωρείται πως οι δράστες είναι “επαγγελματίες” του είδους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, υπόθεση εκβίασης και πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος εμπόρου στη Δυτική Αχαΐα. Γι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα από το πρωί της Κυριακής λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει «πνίξει», για μια ακόμα μέρα, σχεδόν όλες τις περιοχές της χώρας και όπως προειδοποιο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενική . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
Image
Image

Search