Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα ο Πύρρος Δήμας την Πέμπτη

Σε ανακοίνωση της  της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:

Στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαλόγου που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Επόμενος προσκεκλημένος είναι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τέσσερις φορές ολυμπιονίκης κ. Πύρρος Δήμας ο οποίος θα βρεθεί αύριο Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της οργάνωσης Αντώνη Κουνάβη, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., στελέχη και εθελοντές.

Το χρυσό βιογραφικό του αυριανού προσκεκλημένου μας Πύρρου Δήμα έχει :

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης & Τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τρία παγκόσμια ρεκόρ 

Χρυσό μετάλλιο - Ολυμπιακοί Αγώνες της Βαρκελώνης 1992 (κατηγορία 82,5 κιλών)

Χρυσό μετάλλιο - Ολυμπιακοί Αγώνες Ατλάντα 1996 (κατηγορία 83 κιλών) - Ολυμπιακό και 2 παγκόσμια ρεκόρ 

Χρυσό μετάλλιο - Ολυμπιακοί Αγώνες του Σίδνεϊ 2000 (κατηγορία 85 κιλών)

Χάλκινο μετάλλιο - Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας 2004 (κατηγορία 85 κιλών)

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Σημαιοφόρος της Ελληνικής Ομάδας – Ολυμπιακοί Αγώνες Ατλάντα 1996 και Αθήνα 2004. Τιμητική διάκριση με τον “Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Τιμής” της Ελληνικής Δημοκρατίας, για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

“Αθλητής του Αιώνα” - Τιμητική διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (IWF) (2005)

“Πρεσβευτής των Παιδικών Χωριών SOS” διορισμένος από τον Διεθνή Οργανισμό “SOS Children’s Villages Federation”

“Champion for Peace – “Πρωταθλητής για την Ειρήνη” διορισμένος από τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Διεθνή Οργανισμού “Peace and Sport”, Κ. Ζοέλ Μπουζου και του Επίτιμου Προέδρου Πρίγκιπα Αλβέρτου ΙΙ του Μονακό.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 

Τεχνικός Διευθυντής & Εθνικός Προπονητής ΗΠΑ – Ομοσπονδία Άρσης Βαρών ΗΠΑ, ΗΠΑ (2016 – έως σήμερα) 

Βουλευτής Επικρατείας 

Έφεδρος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού - Διευθυντής Γραφείου Αθλητισμού - υλοποίηση προγραμμάτων αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων (1992-2012) 

Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2010) 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ 

Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (IWF) (2022 – έως σήμερα)

Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (2008 - 2021) 

Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (2021- έως σήμερα) 

“Πρεσβευτής της καταπολέμησης του ντόπινγκ στον αθλητισμό – διορισμένος από από τον Διεθνή Οργανισμό Anti – Doping Association (WADA) (2011) 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 

Ιδρυτής και Πρόεδρος του “Διεθνής Αθλητικού Ινστιτούτου Πύρρος Δήμας” (ISIPD), Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός – Ελλάδα (2009) 

Όραμα και Στόχοι: 

Το όραμά του είναι η ανάπτυξη και προβολή του Ελληνικού Αθλητισμού μέσω δραστηριοτήτων κοινωνικής ευθύνης με εθνική και διεθνή προοπτική και οι στόχοι του είναι η προώθηση του ελληνικού αθλητισμού και η εκπαίδευση της Ολυμπιακής Παιδείας, του Fair Play και του Εθελοντισμού 

Επισκέψεις Κοινωνικής Ευθύνης: Πολυάριθμες επισκέψεις σε Νοσοκομεία, ορφανοτροφεία και σχολεία για ενθάρρυνση στα παιδιά να αγαπούν τον αθλητισμό και να μεταδίδουν τις Ολυμπιακές Αξίες. Δεκάδες προσκλήσεις από τις δημόσιες αρχές, Ιδρύματα αλλά και από ιδιωτικές εταιρείες για να συμμετάσχει σε δραστηριότητες Κοινωνικής Ευθύνης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής της Stoiximan Super League. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Δικέφαλος επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας μάλιστα τον τέταρτο τίτλ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Κλεάνθης Βικελίδης και στέφθηκε αυτός πρωταθλητής. Η Ένωση επικράτησε της Λαμίας με 3-0 και έκλεισε τη σεζόν με νίκη και . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να βγαίνουν κερδισμένοι όχι μόνο γιατί πήραν το βαθμό της ισοπαλίας που . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η αδιαφιλονικήτη κυρίαρχος του αγγλικού ποδοσφαίρου από τότε που ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε τα ηνία της (2016) και το απόγευμα της Κυριακής (19/05) θέλησε να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός και αφορούσε στη μελέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
Image
Image

Search