Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αύριο στον ανακριτή τα μέλη του κυκλώματος που διακινούσαν κοκαΐνη-53 Πατρινοί μεταξύ των πελατών

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Αύριο θα οδηγηθούν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν ο 42χρονος φερόμενος ως διακινητής κοκαϊνης σε γνωστά στέκια της Πάτρας και οι τρεις από τους υπόλοιπους τέσσερις συλληφθέντες που εκτιμάται ότι ήταν οι προμηθευτές των ναρκωτικών. Χθες οδηγήθηκε στα δικαστήρια ο 29χρονος που είχε συλληφθεί με ποσότητα ουσιών στην κατοχή του ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες ηλικίας  30, 33, 37 και 42 ετών, για διακίνηση, εμπορία και προμήθεια ναρκωτικών, ενώ ακόμη δίωξη ασκήθηκε σε βάρος ενός άνδρα  39 και ενός 33 ετών και συνελήφθη και ένας  29χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, για την σπείρα που διακινούσε νοθευμένη κοκαϊνη στην Πάτρα, τη Δυτική Αχαϊα και τη Ναύπακτο και εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, με την συμμετοχή και 53 Πατρινών.

Χθες το βράδυ μεταφέρθηκαν στον εισαγγελέα οι πέντε συλληφθέντες που εμπλέκονται στη σπείρα διακίνησης νοθευμένης κοκαϊνης στην Πάτρα, τη Δυτική Αχαϊα και τη Ναύπακτο.

Ο 29χρονος, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη.

Ειδικότερα, ο 42χρονος με τα αρχικά Γ.Κ. ο οποίος όμως για την «πιάτσα» ήταν ο Μάκης, προμηθεύονταν τις ναρκωτικές ουσίες από τους πέντε συνεργούς του, και στη συνέχεια αφού τις νόθευε, τις πωλούσε, ακόμη και μέσα σε καφετέριες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δράση του ήταν σε μία καφετέρια στο κέντρο της Πάτρας, μία άλλη σε κοντινή προς το κέντρο πλατεία και μία στην παραλιακή ζώνη. Και οι τρεις πασίγνωστες και από τα πιο γνωστά στέκια των Πατρινών.
Σε έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικών λειτουργών, στις οικίες των δραστών στην Πάτρα και στη Ναύπακτο, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

    Στην οικία του 42χρονου (328) γραμμάρια χημικής ουσίας, που χρησιμοποιείται για τη νόθευση της κοκαΐνης,
    Στην οικία του 37χρονου (22,1) γραμμάρια κοκαΐνης,
    Στην οικία του 30χρονου μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και υπολείμματα κάνναβης,
    Στην οικία του 33χρονου υπολείμματα κοκαΐνης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 42χρονος είχε διακινήσει 180 γραμμάρια κοκαΐνης, σε περισσότερες από 250 περιπτώσεις, αποκομίζοντας με αυτό τον τρόπο, παράνομο περιουσιακό όφελος.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της ονόματα τουλάχιστον 53 Πατρινών που έπαιρναν κοκαϊνη από τον συγκεκριμένο άνδρα.

Αρχική Ενημέρωση 18.54

Έπαιρνε κοκαίνη σε χαμηλή τιμή από πέντε συνολικά άτομα και την προμήθευε σε τουλάχιστον 53 "πελάτες" μεταξύ των οποίων αρκετοί γνωστοί Πατρινοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 42χρονος νόθευε την κοκαίνη και την πωλούσε έναντι 70 ή 80 ευρώ το γραμμάριο ! Στα στοιχεία αυτά και τα ονόματα των πελατών έφθασε η τοπική Ελληνική Αστυνομία μετά το "άνοιγμα" των τηλεφωνικών γραμμών ! Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.  Η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε πέντε συλλήψεις. Συγκεκριμένα έναν τοξικομανή , τον 42χρονο που φέρεται να πωλούσε την κοκαίνη και τρία άτομα τα οποία φέρονται να προμήθευαν τον 42χρονο. Οι έρευνες της αστυνομίας έγιναν σε Πάτρα και Ναύπακτο ενώ αναζητούνται και άλλα άτομα τα οποία εμπλέκονται στο "δίκτυο" που είχε στηθεί. Ο 42χρονος φέρεται να είχε προχωρήσει σε πάνω από 250 συναλλαγές. 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πένθος στην τοπική κοινωνία της Γαστούνης, μετά την είδηση πως ο 66χρονος άνδρας, ο οποίος χθες εισέπνευσε φυτοφάρμακο ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει την καλλιέργειά του, από ασθέ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα σωματεία:1) «Σύλλογος Σοκολατοριχτών Πάτρας» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατορίχτες’’,2) «Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού» με διακριτικό τίτλο‘‘Σοκολατομαχίες’’,3) «Ένωσ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                18,19 Μαΐου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Αλεξανδρόπουλος ΔημήτριοςΚανακάρη 80, 3ος όροφος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στον Άνω Αλισσό, όταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο να στοιχίσουν τη ζωή ενός 66χρονου κατοίκου της ευρύτερης περιοχής της Γαστούνης οι αγροτικές εργασίες που ξεκίνησε από νωρίς χθες το απόγευμα, εισπνέοντας σημαντική ποσότητα επικίνδυνου φαρμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε πριν από μια εβδομάδα, σε βάρος ηλικιωμένης στο Αγρίνιο.  Οπως αναφέρετα
Image
Image

Search