Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η "ανάπλαση" της Κάτω Αχαϊας και τα αρνητικά σχόλια-ΦΩΤΟ

Ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο στο fb για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Κάτω Αχαϊας έκανε ο Παναγιώτης Κουνάβης επικεφαλης  δημοτικης παραταξης ΑΚΙΔΑ Δυτικη Αχαια. Μάλιστα ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
Το "Αχαγιά αχαΐρευτη" μας χαρακτηρίζει τελικά ως πόλη.Η δύναμη της συνήθειας και του ωχαδερφισμού,της αδιαφορίας των τοπικών αρχόντων αλλά και εκείνων που αρκεί μια λάμπα και λίγο χαλίκι στην αυλή, για να τα βλέπουν όλα όμορφα.Όσο η κοινωνία αδιαφορεί τόσο η ανεπάρκεια  θα κάθεται στο σβέρκο και θα διοικεί,άλλωστε ισχύει και το "οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν". Ανάπλαση με σπασμένα δένδρα, σπασμένους στύλους  φωτισμού,με κάδους που ξεχειλίζουν στο σκουπίδι, δεν μπορεί να υπάρξει.Κατά τα άλλα,Ευρώπη και ξερό ψωμί.Εκτός από αυτές τις εικόνες που δεν είναι και οι μοναδικές υπάρχουν και εκείνες στην πίσω μεριά της πόλης και εκείνες που κρύβουν κάτω από το χαλί το πρόβλημα. Πολύ σκληρότερες!

Παναγιώτης Κουνάβης επικεφαλης  δημοτικης παραταξης ΑΚΙΔΑ Δυτικη Αχαια 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αιματηρή συμπλοκή νεαρών ατόμων για προσωπικές διαφορές σημειώθηκε σήμερα στη Λευκάδα. Ένας 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 23χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε πως πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου, σε ηλικία 76 ετών.Χαρακτηριστικά ο συνθέτης έγραψε πως «Έφυγε η Άννα», ενώ σ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα. ΗAφή του Αγίου Φωτός, η οποία συμβολίζει τη νίκη τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών άφησε ξαφνικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βέροια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με θρησκευτική κατάνυξη και πλήθος πιστών η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγγέλων – Α΄Κοιμητήριο της Πάτρας. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πιστοί συμπολίτες μας συμμετείχαν στις θρ
Image
Image

Search