Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις- Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή

Από σήμερα 1η Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για τα καταστήματα, η οποία θα διαρκέσει για 15 μέρες.

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την επόμενη Κυριακή. Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι για τα εμπορικά καταστήματα-μέλη του που θα είναι ανοικτά την προσεχή Κυριακή 5/11/2017, στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 11πμ έως τις 8μμ.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κινητοποίηση του ΕΚΑΒ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 13:00 το Μ.Σάββατο όταν ένας άνδρας ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στην είσοδο σούπερ μάρκετ, στην οδό Εθνικής . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Τό Μέγα Σάββατο τό πρωί, στούς κατάμεστους ἀπό εὐσεβεῖς Χριστιανούς Ναούς τῶν Πατρῶν, ἐτελέσθη ἡ Θεία Λειτουργία τοῦ Μεγάλου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 62 ετών καιπατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός το Μ.Σάββατο σε στάβλο από γείτονά του, στη θέση Αγριλιά Βασιλικού. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αιματηρή συμπλοκή νεαρών ατόμων για προσωπικές διαφορές σημειώθηκε σήμερα στη Λευκάδα. Ένας 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 23χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Τό Μέγα Σάββατο τό πρωί, στούς κατάμεστους ἀπό εὐσεβεῖς Χριστιανούς Ναούς τῶν Πατρῶν, ἐτελέσθη ἡ Θεία Λειτουργία τοῦ Μεγάλου Βασιλείου καί ἡ πρώτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 62 ετών καιπατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός το Μ.Σάββατο σε στάβλο από γείτονά του, στη θέση Αγριλιά Βασιλικού. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο ίδιος έφερε τραύματα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
Image
Image

Search