Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 40 ημέρες χωρίς τον 22χρονο φοιτητή Χρήστο Χολιαστό

Συμπληρώθηκαν κιόλας σαράντα μέρες από την στιγμή που η Πάτρα και τα Καλάβρυτα συγκλονίστηκαν από τον τραγικό θάνατο του 22χρονου Χρήστου Χολιαστού, φοιτητή του Τμήματος Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πατρών, την ώρα που μάζευε καρύδια στο Μάνεσι, στις 9 Οκτωβρίου.

Ο άτυχος νέος υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που χτυπούσε τα καρύδια με μια μεταλλική βέργα, η οποία κάποια στιγμή ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έγινε το μοιραίο.

Παρόντες ήταν ο πατέρας του και ο δίδυμος αδερφός του!

Το σαρανταήμερο αρχιερατικό μνημόσυνο θα τελεστεί αύριο Κυριακή στις 9:30 το πρωί στο νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο παραπέμπονται να δικαστούν σήμερα Δευτέρα 29 Απριλίου, οι 25 αντιεξουσιαστές που το μεσημέρι του Σαββάτου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πατρών, για διατά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της Πάτρας, θα βρεθούν τμηματικά, από το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι την Τετάρτη, οι συλληφθέντες για την σοκαριστική υπόθεση διακίνησης ναρκωτικώ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 05:07 στον θαλάσσιο χώρο του Ηρακλείου Κρήτης.   Σύμφωνα με το Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη, αφού άγνωστοι χρησιμοποίησαν drone για να αφήσουν εμπρηστικό μηχανισμό σε επιχείρηση. Συγκεκριμένα, κατέβασαν με drone εμπρησ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επ
Image
Image

Search