Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαϊα: Χάνουν τα ακίνητα το Μάρτιο του 2018 όσοι δεν τα δήλωσαν στο Κτηματολόγιο

Ακίνητα «Αγνωστου Ιδιοκτήτη» σε 111 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους και η Πάτρα, περνάνε στο Ελληνικό Δημόσιο εντός του 2018. Πρόκειται για ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν τα δήλωσαν στο Κτηματολόγιο ή τα δήλωσαν με σοβαρά σφάλματα.

Τα ακίνητα αυτά βρίσκονται σε 111 πόλεις και περιοχές της χώρας όπου συμπληρώνονται 14 χρόνια από την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των πρώτων κτηματολογικών γραφείων, προθεσμία στην οποία χάνεται οριστικά η δυνατότητα δικαστικής προσφυγής και συνεπώς και το ίδιο το ακίνητο.


Μεταξύ των 111 περιοχών, εκτός από την Πάτρα στην Αχαϊα, είναι η Αρετή, Μανολάδα, Νέα Μανολάδα και τα Λεχαινά στην Ηλεία, καθώς και οι περιοχές Αγγελόκαστρου, Αιτωλικού, Λυσιμάχειας και Σταμνάς στην Αιτωλοακαρνανία.

Η προθεσμία για την Πάτρα λήγει στις 30 Μαρτίου του 2018.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

του Αλέξανδρου Βασιλικού, προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στα διαθέσιμα στοιχεία που συνηγορούν για ένα 2024 με θετικ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Του Βασίλη Λαδά, Δικηγόρου, Ποιητή - Πεζογράφου Στην πολιτική και φιλοσοφική πραγματεία «Κριτική της Εγελιανής Φιλοσοφίας του Κράτους Δικαίου», 1843, του Κάρλ Μάρξ διαβάζουμε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα στο επόμενο δίμηνο θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για τις συντάξεις με οφειλές, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου, σε συνέντευξή του . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Θεόδωρου Ξούλου, οικονομολόγου Μπορεί με το Ν.4387/2016 να δημιουργήθηκε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΕΦΚΑ), όμως συνέχισε να κουβαλάει μαζί του πολλές αδικίες που . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search