Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαία: Κλειστές σήμερα οι Δημοτικές Υπηρεσίες, λόγω απεργίας

"Λουκέτο" σήμερα στους δήμους της Αχαίας και της Πάτρας γενικότερα, από τους εργαζόμενους, οι οποίοι συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Βασικά αιτήματα είναι:

  • Η άμεση υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου,
  • Η έκδοση διευκρινιστικής εγκυκλίου για την εφαρμογή των διατάξεων της Ε.Σ.Σ.Ε. που υπεγράφη πρόσφατα από την ΠΟΕ-ΟΤΑ,
  • Η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού,
  • Η καταβολή των αποδοχών στους συμβασιούχους των δήμων που παραμένουν απλήρωτοι, καθώς και να μην υπάρξει νέα μείωση των αποδοχών από 1-1-2018 λόγω ξεπαγώματος της μισθολογικής εξέλιξης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έως και κατά 19,3% ακριβότερο θα είναι φέτος, σε σχέση με το 2023, το πασχαλινό τραπέζι για τους καταναλωτές, καθώς οι τιμές στα περισσότερα βασικά προϊόντα που το «γεμίζουν», είνα . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα, Δικηγόρου - Εργατολόγου, Μέλοςυ της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ   Τα στοιχεία δείχνουν ότι επανέρχονται όλες οι παθογένειες της ελληνικής οικονομίας που μας οδήγησαν . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Λέανδρου Τ. Ρακιντζή, Αρθρογράφου, Αρεοπαγίτη ε.τ. Μου άρεσε η δήλωση του κ. Πρωθυπουργού, ότι « θα ξύσουμε το πάτο του βαρελιού για να επιδοτήσουμε την αγροτική παραγωγή».  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
Image
Image

Search