Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σκυλιά επιτέθηκαν σε τυφλό άντρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος ασχολείται με τα όσα προβλήματα δημιουργούνται από την παρουσία των αδέσποτων σκυλιών στο Νοσοκομείο Ρίου. Όμως αυτή την φορά η γνωστή αγέλη επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν τυφλό άνδρα ο οποίος παρότι απευθύνθηκε στην Διοίκηση του Νοσοκομείου (μετά το συμβάν) δεν βρήκε άκρη!

Όλα συνέβησαν πριν μερικές ημέρες όταν ο Χρήστος Λαώνης, ο οποίος τυφλώθηκε τα τελευταία χρόνια μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε, θέλησε να επισκεφθεί συγγενή του στο Νοσοκομείο. Ο κ. Λαώνης ζει και εργάζεται στο Αγρίνιο και το αυτοκίνητό του οδηγούσε ο συνοδός του. Οι δύο άνδρες στάθμευσαν στο πάρκινγκ και άρχισαν να περπατούν για να φθάσουν στην είσοδο. Ο κ. Λαώνης κρατούσε μία σακούλα με κάποια είδη που θα προσέφερε στον συγγενή του που θα επισκέπτετο και αυτό ήταν αρκετό για τα σκυλιά! Του επιτέθηκαν τουλάχιστον πέντε από αυτά, ο συνοδός του δεν πρόλαβε να αντιδράσει, το θύμα δεν βλέπει ώστε να μπορεί να αντιδράσει και να προφυλαχθεί και ξαφνικά βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος. Χτύπησε τον αγκώνα του, και τα σκυλιά τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο! Ο ίδιος δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε, όταν όμως τελείωσε ο εφιάλτης του, πονούσε και φυσικά αντελήφθη τα σημεία στα οποία είχε τραυματιστεί!

«Κάνω την καταγγελία για να προστατεύσω και άλλους. Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει τόσα χρόνια μέριμνα για τα ίδια τα ζώα αφενός αλλά και για τους επισκέπτες που κινδυνεύουν» είπε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με προσδοκίες για ειρήνη και ευημερία γιορτάζουν οι χριστιανοί την Ανάσταση του Κυρίου με την ευχή να φέρει το φως και την ελπίδα. Το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης ήχησε το πρωί το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024) κατά τη διάρκεια του εθίμου των Μπότιδων στο νησί του Ιονίου. Σύμφωνα με το corfunews στις 11:00 ακριβ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Λαμπρή και μεγαλοπρεπής ήταν και φέτος η υποδοχή του Αγίου Φωτός στην Πάτρα! Το Άγιο Φως έφθασε στο Επισκοπείο, λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και το υποδέχθηκαν ο  . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Back-to-back άνοδο πέτυχε η Ίπσουιτς, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Championship και πήρε έτσι το εισιτήριο για τον προβιβασμό της στην Premier League τη νέα σεζόν. Η τελε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024) κατά τη διάρκεια του εθίμου των Μπότιδων στο νησί του Ιονίου. Σύμφωνα με το corfunews στις 11:00 ακριβώς στελέχη του Δήμου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, 30 περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που διαπράχθηκαν σε κοιμητήριο στη Δυτική Αχαία. Για την υπόθ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Τό Μέγα Σάββατο τό πρωί, στούς κατάμεστους ἀπό εὐσεβεῖς Χριστιανούς Ναούς τῶν Πατρῶν, ἐτελέσθη ἡ Θεία Λειτουργία τοῦ Μεγάλου Βασιλείου καί ἡ πρώτ
Image
Image

Search