Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ασυνείδητος Πατρινός πέταξε τον καναπέ του σε κεντρικό σημείο της Πάτρας(ΦΩΤΟ)

Εικόνα που μόνο θλίψη προκαλεί στο κέντρο της Πάτρας. Συμβολή των οδών Γούναρη και Αθανασίου Διάκου. Ασυνείδητοι άφησαν τον καναπέ δίπλα στους κάδους ανακύκλωσης και απορριμμάτων για να τον πάρει το απορριμματοφόρο.

Δεν γνωρίζουν φαίνεται ότι μόνο τα σκουπίδια που βρίσκονται στους κάδους μαζεύουν....Όμως έτσι τους βόλευε και δημιούργησαν αυτή την άθλια εικόνα.

Υπενθυμίζεται ότι για την απομάκρυνση βαρέων αντικειμένων κ επίπλων οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν με την ειδική υπηρεσία του δήμου στον τομέα καθαριότητας στο 15190 και τα ειδικά συνεργεία τα απομακρύνουν....

Μαρία Σταθοπούλου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα όχι μόνο σε ολόκληρη την χώρα αλλά και στην Αχαία, που κάποτε ήταν πρώτη δύναμη, είναι ο στόχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που εκτιμά πως ο στόχος αυτός μπορεί αν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους, οι οποίοι με διάφορες μεθόδους αποσπούν χρηματικά ποσά από πολίτες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέληξε η 44χρονη γυναίκα η οποία το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης κατέρρευσε στην πλατεία Κορνάρου μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Safety Project συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών –Μαιευτών Πάτρας, πραγματοποίησε την εκδήλωση “Family Day” όπου αφορά στα Δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests σήμερα Μ. Πέμπτη: Πάτρα, Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», 08:00-20:00Αίγιο, Νοσοκομείο Αιγίου, 08:30-14:30Πάτρα, Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα, 08:0
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Image
Image

Search