Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε κλέφτη

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικό που βρίσκονταν εκτός Υπηρεσίας και υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, ένας 20χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος αφαίρεσε από ηλικιωμένο το χρηματικό ποσό των είκοσι ευρώ.

Ο αστυνομικός συνέλαβε άμεσα τον δράστη και αφού κατέσχεσε τα χρήματα, τα παρέδωσε στον ηλικιωμένο, ενώ οδήγησε τον συλληφθέντα στην Υπηρεσία του.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι είχε εισέρθει και διέμενε παράνομα στην Χώρα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπάγερν Λεβερκούζεν εμφανίζεται ως η ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το Europa League και να κάνει δύο τα τρόπαιά της τη φετινή σεζόν μετά από τον τίτλο της Bu . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά από 38 χρόνια στους πάγκους και μια καριέρα στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δεκάδες τίτλους ο Κλαούντιο Ρανιέρι σε ηλικία 72 ετών αποφάσισε να αποσυρθεί και να πει αντ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χωρίζουν, όπως όλα δείχνουν, οι δρόμοι της Λαμίας με τον Λεωνίδα Βόκολο καθώς η διοίκηση της ομάδας δεν τα βρήκε με τον Έλληνα τεχνικό για την ανανέωση του συμβολαίου του και πληρο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ευρωεκλογές με τα ζητήματα εσωτερικού ενδιαφέροντος να πρωταγωνιστούν “βλέπουν” οι πολίτες, που όμως, θεωρούν σημαντική την εκλογική διαδικασία του Ιουνίου. Τι έδειξε η έρευνα της . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Θεσμική Θωράκιση των Περιφερειών αλλά και η Αγροτική Ανάπτυξη, αποτελούν τα αντικείμενα διαβούλευσης που θα απασχολήσουν το διήμερο Θεματικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που θα πραγματοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν δικυκλιστή σημειώθηκε στη 1 μετά το μεσημέρι στο ρεύμα εισόδου της Πατρών Αθηνών κοντά στην Πυροσβεστική. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο συγκρού
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογoς  Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωση του:  Μη διαβίβαση στο e-send (πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα) εξομοιώνεται με φοροδιαφυγή παρά το γεγονός πως η επιχείρηση έχει κόψει όλες τις
Image
Image

Search