Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραδίδεται στην κυκλοφορία ο Ανισόπεδος Κόμβος Γαβρολίμνης της Ιόνιας Οδού

Ακόμα ένας κόμβος ολοκληρώνεται στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού. Συγκεκριμένα μιλάμε για τον Ανισόπεδο Κόμβο Γαβρολίμνης ο οποίος βρίσκεται στα πρώτα χιλιόμετρα του άξονα λίγο μετά την Σήραγγα Κλόκοβας.

Οι τελευταίες εργασίες περιελάμβαναν τον ηλεκτροφωτισμό και την σήμανση του κόμβου προκειμένου να είναι έτοιμος να δοθεί στην κυκλοφορία το επόμενο διάστημα, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

όπως υπενθυμίζει το "ypodomes.com" η Ιόνια Οδός, που επίσημα έχει εγκαινιαστεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου, διαθέτει πλήθος κόμβων που συνδέουν τον κεντρικό άξονα με τις περισσότερες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ υπάρχει ανοιχτό το αίτημα του Δήμου Αγρινίου για καλύτερη σύνδεση, αίτημα που επεξεργάζεται αυτή την εποχή το Υπουργείο Υποδομών.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυστηρό μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία για την ενταξιακής της προοπτική, έστειλε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, μετά την προκλητική ενέργεια της νέας προέδρου Γκορ . . .
LIFE STYLE

Η Γιορτή της Μητέρας είναι σήμερα και πολλά διάσημα πρόσωπα εύχονται δημόσια στις μανούλες τους, μέσα από τα social media. Μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος το πρωί τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κοκαϊνης και ακατέργ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο Masters της Ρώμης!Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 2-0 σετ της Ανχελίνα Καλίνινα (7-6, 6-0) στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης μετ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25€, χθες, 10 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά π
Image
Image

Search