Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Την Παρασκευή οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο

Στις 8 Δεκεμβρίου, την προσεχή Παρασκευή ορίζει η εφορευτική επιτροπή, τις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, μετά την αναβολή τους λόγω κατάληψης του κτιρίου, την περασμένη Κυριακή.

Η ανακοίνωση:

"Έπειτα από τη μη πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών του Εργατικού Κέντρου Πάτρας κατά την ορισθείσα ημερομηνία της 3/12/2017, λόγω κατάληψης ολόκληρου του κτηρίου του Εργατικού Κέντρου, που είχε ορισθεί ως τόπος διεξαγωγής των ως άνω αρχαιρεσιών και των επεισοδίων που δημιουργήθηκαν από αυτόν το λόγο, η εφορευτική επιτροπή όπως έχει υποχρέωση κατά τον νόμο και το Καταστατικό αποφασίζει τα ακόλουθα:

1)    Ορίζει νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 από ώρα 9.00 έως 21.00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

2)    Η παρούσα απόφαση θα δημοσιευθεί στον Πατραϊκό Τύπο και θα γνωστοποιηθεί στα σωματεία με κάθε πρόσφορο μέσο'.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Mε το Πράσινο Κίνημα στόχος είναι να δέσουμε άρρηκτα τον πολιτισμό και την πράσινη μετάβαση. Δεν νοείται πράσινη μετάβαση χωρίς πολιτισμό και πολιτισμός χωρίς πράσινη μετάβαση. Να . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σταθερά αναμένεται να είναι τα τιμολόγια ρεύματος για το μήνα Μάιο με μικρές αποκλίσεις σε σχέση με τον Απρίλιο σύμφωνα με εκτιμήσεις από πηγές των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search