Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Από την ΔΕΗ εξετάζεται νέα ρύθμιση για απλήρωτους λογαριασμούς

Νέο τρόπο διακανονισμού των οφειλών των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον οργανισμό επεξεργάζεται αυτή την περίοδο η ΔΕΗ, ο οποίος περιλαμβάνει τις προτάσεις της κοινοπραξίας των εταιρειών με επικεφαλής την Qualco, αποσκοπεί στην αύξηση των εισπράξεων κατά 100 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα τρέχοντα επίπεδα.

Η ΔΕΗ στο διαγωνισμό που είχε προκηρύξει για την πρόσληψη των εξειδικευμένων εταιρειών, περιέγραφε μεταξύ άλλων πρακτικές όπως η διαμόρφωση διακανονισμών «α λα καρτ».

Παράλληλα, η κυβέρνηση θα πρέπει να τρέξει σχέδιο δράσης για την αποπληρωμή των οφειλών του Δημοσίου προς τη ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα στο αναθεωρημένο Μνημόνιο τονίζεται ότι αποτελεί προαπαιτούμενο η άμεση είσπραξη από τη ΔΕΗ όλων των ληξιπρόθεσμων χρεών του στενού δημόσιου τομέα ( όπως από τα υπουργεία ), ενώ μέχρι το Μάιο θα πρέπει να έχουν εισπραχθεί όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (αυτοδιοίκηση, εταιρείες του Δημοσίου, κ.α.).

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας για πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, σε παλιό εργοστάσιο κεραμοποιίας, έξω από την πόλη. Σύμφωνα με πληροφορί . . .
LIFE STYLE

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (20/5) στα βραβεία γαστρονομίας, ωστόσο αυτή η συνάντηση δεν ήταν η μόνη για το πρώην ζευγάρι. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η υπόθεση της 57χρονης γυναίκας από την Πάτρα φαίνεται πως έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, με τον σύζυγο μιας 69χρονης γυναίκας από την Κάρπαθο να αποκαλύπτει σήμερα στο Live New . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Επιτροπής, η επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού συμβάλλει στο συνολικό προβληματισμό για το μέλλον της ενιαίας αγοράς. HEυρωπαϊκή Επιτροπή χαιρετίζει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η υπόθεση της 57χρονης γυναίκας από την Πάτρα φαίνεται πως έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, με τον σύζυγο μιας 69χρονης γυναίκας από την Κάρπαθο να αποκαλύπτει σήμερα στο Live News πως και η γυναίκα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν δικυκλιστή σημειώθηκε στη 1 μετά το μεσημέρι στο ρεύμα εισόδου της Πατρών Αθηνών κοντά στην Πυροσβεστική. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο συγκρού
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογoς  Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωση του:  Μη διαβίβαση στο e-send (πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα) εξομοιώνεται με φοροδιαφυγή παρά το γεγονός πως η επιχείρηση έχει κόψει όλες τις
Image
Image

Search