Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ηλεκτρονικά και δωρεάν το ραντεβού με τους γιατρούς του ΠΕΔΥ

Με ένα κλικ και 4 απλά βήματα οι πολίτες μπορούν να «κλείσουν» δωρεάν ραντεβού στις μονάδες ΠΕΔΥ μέσω της υπηρεσίας «eRDV». Οι πολίτες επισκέπτονται την ηλεκτρονική σελίδα http://rdv.ehealthnet.gr και έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν Μονάδα ΠΕΔΥ ή Κέντρο Υγείας, την ειδικότητα ή ακόμα και το γιατρό προκειμένου να κλείσουν ραντεβού. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να εντοπίσουν το κοντινότερο σημείο φροντίδας και να επιλέξουν το χρονικά συντομότερο ραντεβού.

Η ασφαλής πρόσβαση στην υπηρεσία πραγματοποιείται εύκολα με την εισαγωγή των κωδικών που χρησιμοποιούνται στο taxisnet για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης.

Ειδικότερα, για την πρόσβαση στο σύστημα χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ, οι κωδικοί για την εισαγωγή στο taxisnet και ο ΑΜΚΑ:

    Βήμα 1: Κάνετε αναζήτηση της σελίδας http://rdv.ehealthnet.gr. Εμφανίζει μήνυμα ότι βρίσκεστε στην εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ για τα ηλεκτρονικά ραντεβού. Επιλέγετε πρόσβαση στην εφαρμογή.
    Βήμα 2: Εισάγετε τους κωδικούς του taxisnet και στη συνέχεια τον αριθμό του ΑΜΚΑ.
    Βήμα 3: Συμπληρώνετε τα πεδία ανάλογα με την ειδικότητα που ψάχνετε, την περιοχή που σας διευκολύνει και την ώρα.
    Βήμα 4: Έχετε την δυνατότητα να κάνετε και πιο σύνθετη αναζήτηση. Πέρα από τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει στο βήμα 3 μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένη μονάδα υγείας και γιατρό.

Το σύστημα τροφοδοτείται συνεχώς με τη διαθεσιμότητα των μονάδων ΠΕΔΥ και των Κέντρων Υγείας και σταδιακά οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού και στις υπόλοιπες Μονάδες Υγείας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Επίσης, σύντομα, όλοι οι ιδιώτες γιατροί θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν τη διαθεσιμότητά τους στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών ραντεβού, είτε για ιδιωτικό ραντεβού είτε για ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ, ώστε να εμφανίζονται στις αναζητήσεις των πολιτών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας 71χρονος Σλοβάκος λογοτέχνης, ονόματι Γιουράι Τσιντούλα (Juraj Cintula) είναι σύμφωνα με σλοβακικά μέσα ενημέρωσης ο άντρας που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πρωθυπουργό Ρόμπερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια. Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για ζητήματα που αφορού . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη ένα άγριο επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα. Σε βίντεο που μετέδωσε το Action24, καταγράφεται ο άγριος καβγάς μεταξύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια. Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας (Βίκυς) χήρας Άγγελο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για ζητήματα που αφορούν στην αχαϊκή πρωτεύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρεται: Ο Δήμος Πατρέων ανάρτησε σήμερα, 15 Μαΐου, την Παλαιστινιακή σημαία στο Δημαρχείο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό, μετά από αί
Image
Image

Search