Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 5 χρόνια μακριά από τα παιδιά του επιχειρηματίας που αθωώθηκε για την κατηγορία της ασέλγειας στην κόρη του

Με ψήφους 7-0, κηρύχθηκε αθώος για την κατηγορία της ασέλγεια σε βάρος της 3,5 ετών τότε κόρης του, Πατρινός επιχειρηματίας, που είχε συλληφθεί το 2011, μετά την καταγγελία της εν διαστάσει σύζυγό του.

Το Δικαστήριο με προσωρινή διαταγή του απαγόρευσε να πλησιάσει τα παιδιά του, αν και ο ίδις από την πρώτη στιγμή αρνιόταν την κατηγορία. Τελικά το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πύργου, τον αθώωσε, μετά τις εκθέσεις του παιδοψυχιάτρου σύμφωνα με την οποία η μικρή δεν είχε υποστεί την παραμικρή κακοποίηση και του ιατροδικαστή, που ήταν κατηγορηματικη ότι το μικρό παιδί δεν είχε «αγγιχθεί» από κανέναν.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικώ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας και με αφορμή τις πρόσφατες μετεωρολογικές προγνώσεις αναφορικά . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα. Κατά πληρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία προχθές τη νύχτα. Κοντινά πρόσωπα ειδοποιήθηκαν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατό της. Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντ
Image
Image

Search