Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό τέλος για γνωστό επιχειρηματία της Δυτικής Ελλάδας

Από ηλεκτρικό ρεύμα μεγάλης ισχύος, χτυπήθηκε κατά την εκτέλεση εργασιών στην πισίνα του σπιτιού του, ο Ναυπάκτιος επιχειρηματίας Παναγιώτης Φούντας, που βρήκε το βράδυ της Κυριακής, τραγικό θάνατο.

Το βρήκαν βρέθηκε νεκρό μέσα στην πισίνα.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο ΠΠΝΠ ενώ για τα ακριβή αίτια του θανάτου του έρευνες διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.

Ο Παναγιώτης Φούντας, διατηρούσε επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Ναυπάκτου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

"Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας σχηματίστηκε δικογραφία για ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό  51χρονου ημεδαπού, το οποίο έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου.
Ειδικότερα, ο 51χρονος ενώ προέβαινε σε εργασίες επισκευής μοτέρ άντλησης υδάτων, σε κολυμβητική δεξαμενή (πισίνα) ιδιοκτησίας του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του."

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 73 ετών, άφησε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ροκάδες, ο Αντώνης Τουρκογιώργης. Ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης ήταν ιδρυτικό μέλος του θρυλικο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Γεια σας από την Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων, εδώ που βρίσκομαι για τις μέρες του Πάσχα, να γιορτάσουμε την πιο σημαντική γιορτή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με το αυτοκίνητο της στον Μόλο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι, σήμερα Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με όλες τις εν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άσχημη κατάληξη είχε για έναν ανήλικο το επικίνδυνο παιχνίδι με κροτίδες, καθώς μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χανίων.Πρόκειται για έναν 14χρονο ο οποίος το βράδυ της Αν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα!
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
Image
Image

Search