Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπακτος: Οικογενειακή τραγωδία στο τροχαίο στη σήραγγα της Περιμετρικής - Κινδύνευσε βρέφος (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 17.35

Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα είχαμε στο σημερινό θανατηφόρο ατύχημα στην περιμετρική Ναυπάκτου. Οδηγός ΙΧ προσπάθησε να προσπεράσει άλλο ΙΧ αγροτικό στο τούνελ της Περιμετρικής και είχε μετωπική σύγκρουση με φορτηγό που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ στο αυτοκίνητό του βρισκόταν η γυναίκα και το μωρό τους, ηλικίας ενάμιση έτους.

Η σύζυγός του, σύμφωνα με το "npress.gr" μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου και χειρουργήθηκε στο χέρι της, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο της Πάτρας, χωρίς όμως ευτυχώς κάποιον τραυματισμό.

Το ΙΧ αγροτικό που ακλουθούσε, προσέκρουσε και αυτό στα δύο οχήματα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο επιβατών, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή τους.

Αρχική Ενημέρωση 12.22

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη σήραγγα της περιμετρικής στο ύψος του Ξηροπηγάδου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα,ένα τζίπ,ένα ιχ.αυτοκίνητο και ένα φορτηγό.Από τη σύγκρουση των τριών αυτοκινήτων υπάρχει ένας νεκρός,3 τραυματίες και ένα επίσης τραυματισμένο βρέφος το οποίο δεν φαίνεται να κινδυνεύει η υγεία του.

Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των επιβατών και δύναμη της τροχαίας Ναυπάκτου προκειμένου να ανακατευθύνει την κυκλοφορία των οχημάτων αφού η περιμετρική παραμένει κλειστή

Να σημειωθεί ότι η σήραγγα του Ξηροπηγάδου στην περιμετρική είναι διπλής κατεύθυνσης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Το μήνυμα των 100 χρόνων του ΤΕΕ δεν έχει μόνο επετειακό περιεχόμενο, αλλά αναφέρεται και στο μέλλον. Αναφέρεται στα εξίσου πολλά και σπουδαία που έχουμε μπροστά μας». Αυτό υπογρά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα για να απολογηθεί ένας 19χρονος από νησί του Αιγαίου, από τους συνολικά 19 συλληφθέντες που εμπλέκονται με την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε σχολι . . .
LIFE STYLE

Τη δική της απάντηση, σε όσα είπε για την ίδια και για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έδωσε από τον «αέρα» της εκπομπής της η Κατερίνα Καινο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Το μήνυμα των 100 χρόνων του ΤΕΕ δεν έχει μόνο επετειακό περιεχόμενο, αλλά αναφέρεται και στο μέλλον. Αναφέρεται στα εξίσου πολλά και σπουδαία που έχουμε μπροστά μας». Αυτό υπογράμμισε ο Πρόεδρος του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου κρεοπωλών Πάτρας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανδρέας Φίλιας με θέμα τη λειτουργία της αγοράς κρέατος εν όψει των εορτών του Πάσχα. Στη συνάντησ
Image
Image

Search