Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαία: Κάθειρξη 13 ετών για υπεξαίρεση σε δημοτικό υπάλληλο

Καταπέλτης ήταν το δικαστήριο της Πάτρας, για πρώην υπάλληλο του Δήμου Αιγίου, στον οποίο επέβαλε κάθειρξη 13 ετών, για την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, της υπεξαίρεσης των 300 εκατομμυρίων δραχμών από το ταμείο της υπηρεσίας του, την περίοδο προ του 2002!

Η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες μετά την διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, που πραγματοποιήθηκε με εντολή του δημάρχου Απόστολου Καραφωτιά.

Η υπόθεση πάντως θα εκδικαστεί και σε 2ο βαθμό, μετά την έφεση του κατηγορούμενου, που έγινε δεκτή από το δικαστήριο.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται οι γιατροί όλοι της χώρας εξαιτίας του παρβοϊού μετά από επείγουσα ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.  Όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ πρέπει να είναι σε επιφυλακή και . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονισμένη είναι και μια κάτοικος του Μενιδίου, η οποία όταν έφτασε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 40χρονη από την Αλβανία είδε -πέρα από τη σορό της άτυχης γυναίκας- την κόρη . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με τη συνοδεία της SCA Orchestra υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, οι ΠΥΞ ΛΑΞ θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χόρτα, σκουπίδια, αυτοκίνητα και κομμάτια με μπετόν, εξαφανίζουν, κυριολεκτικά όμως, τους διαδρόμους τυφλών σε πολλά τμήματα της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, με αποτέλεσμα όσοι μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία προχθές τη νύχτα. Κοντινά πρόσωπα ειδοποιήθηκαν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατό της. Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δ.Σ  του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο για το ΕΣΥ και τα Δημόσια Νοσοκομεία τα οποία βρίσκον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:   Το στρατηγείο του εκλογικού αγώνα, το Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα ξεκινά από την Πέμπτη 16 Μαΐου τη λειτουργία του. Στελ
Image
Image

Search