ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης για πρόταση δυσπιστίας: «Ψεκασμένες θεωρίες ότι εξυπηρετούμε οικονομικά συμφέροντα»

Με αυστηρή γλώσσα ο Νίκος Ανδρουλάκης περενέβη πριν από λίγο στη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας και απέρριψε ως «ψεκασμένες θεωρίες» τους ισχυρισμούς κυβερνητικών παραγόντων και βουλευτών της ΝΔ ότι το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής εξυπηρετεί με την πρότασή του διαπλεκόμενα συμφέροντα.

«Η παράταξή σας είναι σιαμαία με την εγχώρια ολιγαρχία. Πήραμε τη πρωτοβουλία γιατί οι Έλληνες θέλουν να μάθουν την αλήθεια», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Πρόσθεσε πώς «από χθες το βράδυ αναμασούν αυτούς τους ισχυρισμούς χωρίς να δίνουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα». Υποστήριξε ότι τα κίνητρα του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ είναι αξιακά κι όχι καθεστωτικά όπως της ΝΔ.

Καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, υποστηρίζοντας πώς άλλα είπε το πρωί σε τηλεοπτική του συνέντευξη κι άλλα στην ομιλία του στη Βουλή αργά το μεσημέρι.

«Αφήστε τη γλώσσα Βελόπουλου κι απαντήστε σε τρία καθαρά ερωτήματα: Ποιός πήρε το υλικό, ποιός το χάλκευσε και ποιός το διοχέτευσε, από τις πρώτες ώρες στο Πρώτο Θέμα;», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Αναρωτήθηκε άν ήταν το μακρύ χέρι του Μαξίμου και τόνισε: «Μπορείτε να κοροϊδεύετε λίγους για καιρό αλλά δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε όλους για πάντα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής της Stoiximan Super League. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Δικέφαλος επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας μάλιστα τον τέταρτο τίτλ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Κλεάνθης Βικελίδης και στέφθηκε αυτός πρωταθλητής. Η Ένωση επικράτησε της Λαμίας με 3-0 και έκλεισε τη σεζόν με νίκη και . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να βγαίνουν κερδισμένοι όχι μόνο γιατί πήραν το βαθμό της ισοπαλίας που . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η αδιαφιλονικήτη κυρίαρχος του αγγλικού ποδοσφαίρου από τότε που ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε τα ηνία της (2016) και το απόγευμα της Κυριακής (19/05) θέλησε να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός και αφορούσε στη μελέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
Image
Image

Search