ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στενή η συνεργασία με την Εκκλησία

Για την εξαιρετικά στενή συνεργασία με την Εκκλησία στο θεσμικά καθορισμένο πλαίσιό της, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Δήλεσι, όπου μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, επισκέφθηκαν δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

«Θέλω Μακαριώτατε να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για το σπουδαίο κοινωνικό σας έργο. Επισκεπτόμενος σήμερα τρεις δομές οι οποίες βρίσκονται υπό την εποπτεία της Αρχιεπισκοπής και καθώς μπαίνουμε στη Μ. Εβδομάδα νομίζω ότι τα λόγια σας, πως πάνω απ' όλα πρέπει να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο με αγάπη και με σεβασμό αντηχούν σήμερα περισσότερο επίκαιρα παρά ποτέ», είπε ο πρωθυπουργός.

«Θέλω να τονίσω για ακόμα μία φορά ότι η συνεργασία μας στο θεσμικά καθορισμένο πλαίσιό της, ήταν είναι και παραμένει εξαιρετικά στενή», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

 

ΑΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Σάλο προκαλεί τελευταία ο Νίκολας Γκάλιτζιν, ο οποίος έχει λάβει τεράστια προσοχή λόγω των πρωταγωνιστικών του ρόλων σε επιτυχείς σειρές και ταινίες. Ο Ελληνοβρετανός ηθοποιός λατρ . . .
LIFE STYLE

“Όταν μας ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσει η εκπομπή λόγω ευρωεκλογών, πάγωσα” δήλωσε η Νανά Παλαιτσάκη. H Νανά Παλαιτσάκη φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (07.05.2024) στο Πρωινό Σου . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Εταιρεία Λογοτεχνών, η Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» και οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς, σας προσκαλούν στο Φιλολογικό Βραδινό, της Δευτέρας 13ης Μαΐου 2024 και ώρα 7.30 μ.μ., στην αί . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πόσες απολαύσεις των αισθήσεων γνωρίζετε χωρίς να εμπεριέχουν ούτε μια σταλιά αμαρτία; Πιθανόν η μουσική να είναι μοναδική. Όπως και να χει η μουσική είναι ο καλύτερος τρόπος που έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας, ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου, συνέβη χθες το απόγευμα στην διασταύρωση των οδών Αστιγγος και Μουρούζη.   Γυναίκα οδηγός κατέβαινε τη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η σιέστα των πασχαλινών διακοπών ολοκληρώνεται και τα κόμματα αρχίζουν να ζεσταίνουν τις μηχανές τους ενόψει ευρωεκλογών. Ετσι και στην Πάτρα οι κομματικοί μηχανισμοί ετοιμάζουν τις εξορμήσεις τους,
Image
Image

Search