ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Πάτρα σήμερα ο υποψήφιος για την ηγεσίας της Κεντροαριστεράς Κωνσταντίνος Γάτσιος

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του νέου, ενιαίου φορέα για την εθνική και παραγωγική ανόρθωση της χώρας, Κωνσταντίνος Γάτσιος, θα επισκεφτεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου την Πάτρα. Ο κ. Γάτσιος θα μιλήσει σε δημόσια εκδήλωση που διοργανώνουν οι φίλοι του στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ στις 19:30.

Με αφορμή την επίσκεψή του στην πόλη της Πάτρας, ο κ. Γάτσιος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τις επισκέψεις μου στις περιφέρειες της χώρας και την άμεση επικοινωνία μου με τους πολίτες, θα μου δοθεί ευκαιρία να τους καλέσω να συμβάλλουν στην εθνική και παραγωγική ανόρθωση της χώρας, αρχίζοντας από την ανανέωση του πολιτικού συστήματος.

Να συμβάλλουν στη συγκρότηση ενός νέου, ενιαίου φορέα της δημοκρατικής παράταξης που θα εκφράσει τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής και της δημιουργίας. Να πάρουν την τύχη της παράταξης και, κυρίως, τις τύχες τής χώρας στα χέρια τους.

Αυτό είναι το κρίσιμο ζήτημα. Μόνο εάν γίνουμε παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί θα μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας ως έθνος, να μη βρισκόμαστε σε επιτροπεία και εξάρτηση από εχθρούς και φίλους, συμμάχους και αντιπάλους. Η σύγκρουση είναι ανάμεσα στο νέο που έρχεται και τις ποικιλώνυμες εκδοχές του παλιού. Αυτή τη μάχη θα δώσω μαζί τους. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου στις περιφέρειες της χώρας αποφάσισα να μην ακολουθήσω την πολιτευτική πεπατημένη.

Δεν θα πραγματοποιήσω ιδιαίτερες εθιμοτυπικές επισκέψεις και συναντήσεις με τους κατά τόπους δημάρχους, περιφερειάρχες, πρυτάνεις κλπ. Όχι επειδή δεν τους εκτιμώ, αλλά ακριβώς επειδή τους εκτιμώ και σέβομαι τον χρόνο τους και τη δουλειά τους. Δεν θεωρώ ότι οι ίδιοι και τα αξιώματά τους πρέπει να αξιοποιούνται από τους υποψηφίους ως αφορμή επιφανειακής δημοσιότητας και δημοσίων σχέσεων.»

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Χρηματοδότηση έως και στο 65% των δαπανών τους ή έως και 500.000 ευρώ μπορούν να διεκδικήσουν επιχειρήσεις σε κλάδους όπως η εστίαση και ο τουρισμός, μέσα από το πρόγραμμα «Εξοικο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε για τη νέα ήττα της Άστον Βίλα, κόντρα στην Μπράιτον για την Premier League, λέγοντας πως υπάρχει κούραση στο ρόστερ, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. "Δεν είναι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θήβα, όπου ένα μωρό μόλις ενάμιση έτους έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λεβερκούζεν όχι μόνο έσπασε την κατάρα της Φρανκφούρτης όπου έχει πέντε ήττες τις τελευταίες πέντε σεζόν, αλλά ξέσπασε με 5-1 στην Άιντραχτ για την 32η αγωνιστική της Bundesliga. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα του Πάσχα, στο Άνω Καστρίτσι της Πάτρας, αναβιώνει το μοναδικό έθιμο της «Λέησης» Όπως αναφέρει: ο Κώστας Μπουρδούλης στην ομάδα του facebook Πάτρα η Πόλη της Καρδιάς μας: "Αν ανηφορήσετε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτών για το μήνα Απρίλιο του έτους 2024, όπως καταγράφηκαν στην Δυτ
Image
Image

Search