ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Παραλαμβάνω το βραβείο «Πολιτικού σθένους» στο όνομα του ελληνικού λαού

Το βραβείο Πολιτικού σθένους απονεμήθηκε σε ειδική τελετή στο Παρίσι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Στον ελληνικό λαό ανήκει το βραβείο αυτό και εγώ το παραλαμβάνω στο όνομά του». Αυτή ήταν τα λόγια που είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός παραλαμβάνοντας το βραβείο «Πολιτικού σθένους».

Το βραβείο του απένειμε ο Πατρίκ Πατρίκ Βάσμαν, ιδρυτής του περιοδικού Politique Internationale, ύστερα από μια παρουσίαση της κυβερνητικής του δράσης.

«Το σθένος το δικό μας είναι το σθένος του λαού μας», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζοντας: «Από αυτόν (σ.σ. τον ελληνικό λαό) και τη δική του ιστορική εμπειρία και ωριμότητα αντλούμε το θάρρος και την αντοχή να στεκόμαστε όρθιοι στο λυκόφως της μεγάλης δοκιμασίας της τελευταίας επταετίας».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με νέο κύμα αφρικανικής σκόνης αναμένεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας σε ανάρτησή του, αναμένεται νέα έξαρση συγκέ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 62χρονης με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο ληστείας. Αρχικά, σύμφωνα με το MEGA, όλα έδειχναν πως ο θάνατος της 62χρονης προήλθε απ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «σπιράλ», αναφέρονται τα εξής: Η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου αποδείχτηκε αποκαλυπτική για τις προθέσεις της δημοτικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης της Πάτρας, στη βόρεια και στη νότια πλευρά του Δήμου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες 30.000 και πλέον κατοίκων. Έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης της Πάτρας, στη βόρεια και στη νότια πλευρά του Δήμου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες 30.000 και πλέον κατοίκων. Έτσι, θα αναβαθμιστεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, Arif Mammadov, υποδέχθηκε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα, παρουσία και του αναπληρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημ
Image
Image

Search