ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Novartis – Κουρουμπλής: «Δεν υπάρχει καμία αναφορά του ονόματος μου»

Διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση NOVARTIS και στη σχετική δικογραφία, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία αναφορά του ονόματός μου στη σχετική δικογραφία και πώς θα μπορούσε άλλωστε, δεδομένου ότι εγώ ο ίδιος έχω προκαλέσει τη δικαιοσύνη να διερευνήσει πιθανές ποινικές ευθύνες των φαρμακοβιομηχανιών γι α πληθώρα ζητημάτων ( όπως φορολογικές παραβάσεις, ελλείψεις στην αγορά , την τήρηση ή μη των υποχρεωτικών πιστώσεων που έθετε ο νομοθέτης κλπ )»  δηλώνει ο κ.Κουρουμπλής.

Αναφέρει επίσης, ότι σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά του κου Ανδρέα Λοβέρδου για το ζήτημα της τιμολόγησης φαρμάκων τα εξής:

Α) Η αλλαγή του Νόμου της τιμολόγησης φαρμάκων έλαβε χώρα κατ᾽ εντολή των θεσμών στις 14.8.2015 και ήταν αποτέλεσμα πολύμηνων διαβουλεύσεων.

Β) Στις 27.8.2015 η σχετική Υπουργική απόφαση της τιμολόγησης φαρμάκων έφερε την υπογραφή μου και αναρτήθηκε στη Διαύγεια, όμως δεν εκτελέστηκε, καθώς με διαδέχτηκε στο Υπουργείο ως Υπηρεσιακός Υπουργός ο κος Δημόπουλος ο οποίος και τη δημοσίευσε στις 11.09.2015 .

«Τα συμπεράσματα για τη βασιμότητα ή μη των καταγγελλομένων από τον κ. Λοβέρδο θεωρώ πλέον ότι μπορεί να τα βγάλει και ο πλέον αδαής . Άλλωστε έχω και προσωπικώς απαντήσει για όλα αυτά στη Βουλή,» αναφέρει ο υπουργός Ναυτιλίας.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νεότερα: Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στον Νέο Ερινεό Αιγιαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες το ελικόπτερο που πέταξε πάνω από την περιοχή δεν απαιτήθηκε να π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐαςκαι Αιτωλίαςσυνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάτέσσερις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών (Μαιζώνος 110), υποδέχεται τις γιορτινές ημέρες με παραμύθια, γρίφους, αινίγματα και κατασκευές . Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την ορ
Image
Image

Search