ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Κεφαλαιώδους σημασίας για Ελλάδα και Κύπρο η κοινή στρατηγική

Η συνέχιση της κοινής στρατηγικής, που αναπτύσσεται σε επίπεδο τριμερών συνεργασιών, είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτή η στρατηγική αποδίδει, σημειώνει ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του στις κυπριακές εφημερίδες «Φιλελεύθερος» και «Σημερινή», ενώ διαβεβαιώνει ότι θα εμβαθυνθεί, ώστε Ελλάδα και Κύπρος να εδραιωθούν ως ο ευρωπαϊκός πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας σε μία αποσταθεροποιημένη περιοχή. Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, ο κ. Τσίπρας, ανέφερε ότι η Αθήνα θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Κύπρου και σημείωσε ότι ήταν κοινή θέση και στάση η επιδίωξη μιας βιώσιμης και δίκαιης λύσης. Πρόσθεσε ότι τώρα η επανέναρξη και των διαπραγματεύσεων προς την κατεύθυνση αυτή ήταν και παραμένει κοινή.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Καινουργίου στο άκουσμα της είδησης της αυτοκτονίας όπως όλα δείχνουν ενός άνδρα ηλικίας 57 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ένας 71χρονος Σλοβάκος λογοτέχνης, ονόματι Γιουράι Τσιντούλα (Juraj Cintula) είναι σύμφωνα με σλοβακικά μέσα ενημέρωσης ο άντρας που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πρωθυπουργό Ρόμπερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια. Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για ζητήματα που αφορού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια. Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας (Βίκυς) χήρας Άγγελο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για ζητήματα που αφορούν στην αχαϊκή πρωτεύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρεται: Ο Δήμος Πατρέων ανάρτησε σήμερα, 15 Μαΐου, την Παλαιστινιακή σημαία στο Δημαρχείο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό, μετά από αί
Image
Image

Search