ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρίσιμη επίσκεψη Κοτζιά στα Σκόπια

Στα Σκόπια έφτασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, με αεροπλάνο στην πρώτη και συμβολική, απευθείας πτήση στο προσφάτως μετονομασθέν αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της πΓΔΜ από «Μέγας Αλέξανδρος» σε «Διεθνής Αερολιμένας Σκοπίων».

Οπως μεταδίδει το σκοπιανό mkd, τον Νίκο Κοτζιά υποδέχθηκε σκοπιανή αντιπροσωπεία και στη συνέχεια θα έχει δείπνο εργασίας με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Νικόλα Ντιμιτρόφ.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Ελληνα αξιωματούχου μετά από 12 χρόνια, στην πρωτεύουσα των Σκοπίων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ο ύπνος και η υγεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, καθώς είναι γνωστό ότι οι κακές συνήθειες ύπνου συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης παχυσαρκίας, διαβήτη, καρδιακών παθήσεων, κα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ενημερώνουν, ότι την Τρίτη 30 Απριλίου, θα πλ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τρεις αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών που ξέσπασε χθες Δευτέρα όταν πήγαν να συλλάβουν ύποπτο στη Βόρεια Καρολίνα, . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η G7 θα αρχίσει να περιορίζει την παραγωγή του πλαστικού με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο την παγκόσμια ρύπανση που προκαλεί αυτό το υλικό, σύμφωνα με προσχέδιο το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή της Εγλυκάδας. Λόγω των εργασιών από τις 8.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test σήμερα Μ. Τρίτη 30 Απριλίου: ΑΧΑΪΑ    Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα Πατρών (08:00 έως 20:00)Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Πανεπιστημιακό Ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
Image
Image

Search