ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο θέατρο Αγορά η παράσταση "Ιφιγένεια εν γένει...TRAGIC"

Επέστρεψε στο θέατρο Αγορά, η θεατρική παράσταση "Ιφιγένεια εν γένει...TRAGIC", από την Θεατρική Ομάδα Πάτρας Υποκριτές, για τον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου "ΑγκαλιάΖΩ" Νομού Αχαΐας.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο - Κυριακή και ώρα 20.30.

Το έργο:

Είναι το έργο της Λίλιαν Δημητρακοπούλου «Ιφιγένεια εν γένει…tragic” σε σκηνοθεσία Μίλτου Παπλά.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία -παρωδία των 2 γνωστών τραγωδιών του Ευρυπίδη «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ εν Αυλίδι & ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ εν Ταύροις» ακολουθώντας πιστά την δομή τους,δίνοντας ωστόσο μια άλλη διάσταση στο γιατί πραγματικά έγινε ο Τρωικός πόλεμος (σιγά μην έγινε για ένα πουκάμισο αδειανό για μια "Ελένη") και κατ’ επέκταση ,στην οποία θυσία ζητάνε οι εκάστοτε κρατούντες από τα αθώα θύματα τους για το καλό της πατρίδας.

Όταν η εξουσία παντρεύεται την απληστία και την έπαρση γεννιούνται εγκλήματα. Όταν η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα συναντάει την αμάθεια, την απάθεια και την αφέλεια τότε γεμίζει ο κόσμος "Ιφιγένειες", πάντα μέσα από την μάτια των Υποκριτών χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Γιώτα Αλεξανδρή, Άσπα Αντωνοπούλου, Γιώτα Καραλή, Ηλίας Γιαννιάς, Γιώργος Παράμερος, Γιώργος Νταλιάνης, Ελένη Καραλή-Σαρακίνη, Αναστασία Μαργαρίτη, Μιλτος Παπλάς, Άλκης Σαρακίνης, Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου, Αφροδίτη Κωνσταντινοπούλου, Βασιλίνα Γιαννάκη, Θέμιδα Ιωάννου, Σπύρος Τούμπλαρης, Ασημάκης Στρατόγιαννης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Μάχη Αντωνοπούλου.

Κρατήσεις και προπώληση εισιτηρίων κάθε μέρα από τις 12:00 στο τηλ. 6934 242400 και από το ταμείο του θεάτρου μετά τις 19:00 τις ημέρες των παραστάσεων.

Τιμή εισιτηρίου 10€ άνεργοι-φοιτητές 8€

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έζησε το πιο μαγικό, το πιο ιστορικό του βράδυ, μέχρι το επόμενο. Οι ερυθρόλευκοι τρέλαναν την Ευρώπη, επικράτησαν 4-2 της Άστον Βίλα μέσα στο Μπέρμιγχαμ και πλέον έχο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καθυστέρηση υπήρξε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό καθώς σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι Άγγλοι υπήρξε φίλος των γηπεδούχων που έπαθε καρδια . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Die hard! Unbreakable! Πείτε το όπως θέλετε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έδειξε τεράστια αποθέματα ενέργειας, ψυχής και χαρακτήρα, άλωσε το Βελιγράδι στο Game 4 με 95-88 (είχε τον χαρακτή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, «χαλώντας» τα σχέδια των εκδρομέων για μια ανοιξιάτικη Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα.  Ειδικότερα, ο βροχερός που ξεκίνησε απ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
Image
Image

Search