ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

"Οι Παγιδευτές" του Γιώργου Σκούρτη με 4 τελευταίες παραστάσεις

Οι 4 τελευταίες παραστάστεις, για το εργο που τίμησε τα θεατρικά δρώμενα της Πάτρας και το θεατρόφιλο κοινό, δίνοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση αυτή σε πρώτη πανελλήνια, θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα.

ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΣ του Γιώργου Σκούρτη


30/11 Πέμπτη 9:30μμ
1/12 Παρασκευή 9:30μμ
2/12 Σάββατο 9:30μμ
3/12 Κυριακή 8:30μμ
Πληροφορίες-Κρατήσεις θέσεων:6906569578

Λίγα λόγια για το έργο...

Η «μούμια» της Εξουσίας, αλλά και το ερωτικό αντικείμενο του πόθου, είναι το ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ενός ολόγυμνου και πανέμορφου κοριτσιού, το οποίο η Εξουσία προβάλλει σε όλες τις οθόνες-ιδιωτικές και δημόσιες- με στόχο να παγιδέψει μέσω του Έρωτα όποιον «τελευταίο» αντιστεκόμενο πολίτη υπάρχει και, με αυτόν τον τρόπο, να τον ανακαλύψει και να τον αφανίσει.
Συγγραφέας: Γεώργιος Σκούρτης
Σκηνοθεσία: Βασίλης Κόκκαλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ματούλα Γεωργεδάκη
Σηνογραφία-ενδυματολογία: Βάλια Ψωμιάδη
Παίζουν:
Παλαιολόγος Χαλίδας
Δημήτρης Τζαβάρας
Σάντυ Πατσαούρα
Ηχητική επιμέλεια:Βασίλης Κόκκαλης
Σχεδιασμός φωτισμού: Νικολέττα Μπακοπούλου
Παραγωγή:Γραμμές ΤέΧνης

Είσοδος 10€ και μειώμένο 8€
Πληροφορίες-κρατήσεις θέσεων : 690 656 9578

Ένα έργο που καθηλώνει με τη δύναμή του και προβληματίζει δημιουργικά. Μια προσπάθεια του θεάτρου «Γραμμές ΤέΧνης» που θέλει υποστήριξη ώστε να υπάρξει συνέχεια.

Το θεατρικό κείμενο κυκλοφορεί  από τις εκδόσεις ΔΟΝΤΙ

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στα Τρίκαλα από όπου κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση, η οποία «απαξιώνει καθημερινά» το Εθνικό Σύστημα Υγ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στην καταγγελία της η 27χρονη ανέφερε στις Αρχές ότι μετά τον βιασμό, παρουσίασε εσωτερική αιμορραγία στα γεννητικά της όργανα. Στη σύλληψη ενός οδηγού λεωφορείου ιδιωτικής . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τονίζει σε ανακοίνωσή της πως οι πολίτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την αναζήτηση εισιτηρίων για αθλητικές εκδηλώσεις όπως ο τελικός του UEFA . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός επικράτησε στο 3ο Δημοτικό σχολείο στην Κηφισιά όταν η πόρτα καταπλάκωσε τρεις μαθητές. Σύμφωνα με πληροφορίες η πόρτα έπεσε πάνω στα παιδιά και ένα αγοράκι 9 ετών μεταφέρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν δικυκλιστή σημειώθηκε στη 1 μετά το μεσημέρι στο ρεύμα εισόδου της Πατρών Αθηνών κοντά στην Πυροσβεστική. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο συγκρού
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογoς  Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωση του:  Μη διαβίβαση στο e-send (πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα) εξομοιώνεται με φοροδιαφυγή παρά το γεγονός πως η επιχείρηση έχει κόψει όλες τις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πενθεί ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας τον αγαπητό σε όλους Ανδρέα Ρηγόπουλο, που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Ο ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κορίν
Image
Image

Search