ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο "χορός των στολιδιών" στις πλατείες Αλισσού Αχαϊας, την Κυριακή

Ο σύλλογος Αλισσαίων  Πείρος την Κυριακή  10 Δεκεμβρίου διοργανώνει μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή, ώρα 11.00, στις πλατείες του Άνω και Κάτω Αλισσού, όπου θα παρουσιαστεί μια υπέροχη μουσικό-θεατρική  χριστουγεννιάτικη παράσταση «Ο χορός των Στολιδιών» από παιδιά του πειραματικού σχολείου του πανεπιστημίου Πατρών και από την σχολή χορού  «χορομελιά».

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο σύλλογος Γονέων Κάτω Αλισσού, το φωτεινό αστέρι καθώς στηρίζει την εκδήλωση μας και  ο σύλλογος «Πάλεια» Κάτω Αχαΐας.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χρήση κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας στους εορτασμούς της Ανάστασης παρά τις εκκλήσεις των αρχών για την αποφυγή τους, επιφέρουν βαρύ κόστος κάθε χρονιά. . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης ζήτησε και έλαβε η 49χρονη, η οποία φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα της, το Μεγάλο Σάββατο (4/5) στη Σάμο. Η γυναίκα παρου . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με ατυχίες το φετινό Πάσχα για τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαίου ανέβασε στο instagram τις νέες του φωτογραφίες. Το ενδιαφέρον των διαδι . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ναταλία Γερμανού, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, απάντησε για την αυτοαναφορικότητα και τους καβγάδες στην τηλεόρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα σήμερα και αύριο στην Πάτρα.   Σύμφωνα με την απόφαση τη Δευτέρα του Πάσχα η αγορά θα είναι κλειστή λόγω της αργίας, ενώ ούτε την Τρίτη θα ανοίξουν τα εμπορικά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η προτομή του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά, κοσμεί το νέο Δημαρχείο της Πάτρας.  Πρόκειται για το έργο του γλύπτη και ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Δημητριάδη του αποκαλουμένου «Παρισινού», που παραχω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 48 και 42 ετών, προέβησαν τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε πριν τον από
Image
Image

Search