ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

23 Ιανουαρίου η νέα λυρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ

Η νέα παράσταση του Int. Opera Studio του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας προγραμματίζεται για την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, στις 21:00 στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων. Είναι αισίως η 3η χρονιά που το ΔΗΠΕΘΕ έχει ενσωματώσει το λυρικό θέατρο στο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα και μάλιστα όπως είχε τονιστεί από το καλοκαίρι, πλέον το περιφερειακό θέατρο της Πάτρας αποκτά Λυρική Σκηνή, την οποία και σκοπεύει να αναβαθμίσει και να λειτουργήσει όσο πιο επιτυχημένα γίνεται ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, σκηνοθέτης Σταύρος Τσακίρης.

Η 1η παράσταση της θεατρικής περιόδου 2017-2018, του Int. Opera Studio, ήταν το «Έρως γλυκύπικρος» στις 28/11 ενώ ακολούθησε η «Άγια Νύχτα» σε σκηνοθεσία Michael Seibel στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017.

Η νέα μουσική παράσταση έχει τίτλο «Ανατολή – Δύση: Πάλη πολιτισμών», πάλι σε σκηνοθεσία: Michael Seibel και θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στις 23/1/2018.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μπορεί να φταίνε οι αργίες του Πάσχα, μπορεί να φταίει και η έλλειψη συντονισμού, αλλά η ουσία είναι ότι το Νότιο Πάρκο της Πάτρας, που αποτελεί τον μοναδικό χώρο αναψυχής των χιλι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 700 καταγγελίες έγιναν στην Άμεση Δράση για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, μέσα σε μία εβδομάδα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την Δευτέρα 29 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα) ως . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στο απόγευμα της Πέμπτης (09/05), στην περιοχή της Ορεστιάδας και συγκεκριμένα στο χωριό Χειμώνιο, όταν μηχάνημα σιδηρουργίας βάρους 7 τόνων καταπλά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό περιστατικό με μία 28χρονη έγινε στην Θεσσαλονίκη, η οποία κρεμάστηκε από μπαλκόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της. Ο 40χρονος άντρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση για ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές.   Ο Πρωθυπουργός προγραμματίζει να βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα μεταξύ 27 & 29 Μαΐου, σύμφωνα με δηλώσεις το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ συνεχίζει το μαζικό πολιτικό άνοιγμα και την πολιτική της δραστηριότητα μπροστά στις Ευρωεκλογές της 9η Ιούνη. Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων και  εκδη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search