ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πλούσιο 3ήμερο του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού

Ένα δυνατό τριήμερο για τα πληρώματα επιφυλάσσει στο φινάλε του το 53ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού με θέμα «Σε δουλειά…να βρισκόμαστε;;;» ανεβάζοντας το θερμόμετρο του κεφιού και της αναζήτησης στα ύψη. Ένα τριήμερο που συνδυάζει θέαμα, καλλιτεχνικές επιδόσεις και ανελέητο ψάξιμο και περιπέτεια.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 από την ΕΡΤ Πάτρας θα μεταδοθούν τα θέματα του Δημάρχου Πατρέων, του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και το πρώτο μέρος των θεμάτων της Ομάδας του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού (Σύνολο-Μέγιστη βαθμολογία: 400 βαθμοί) και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 θα μεταδοθεί επίσης από την ΕΡΤ Πάτρας το δεύτερο μέρος των θεμάτων της Ομάδας του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού (Σύνολο-Μέγιστη βαθμολογία: 440 βαθμοί).
Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 11.00 στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθούν οι Εικαστικές Δημιουργίες των πληρωμάτων με τίτλο «Ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει». Στις Εικαστικές Δημιουργίες θα υπάρξει κλιμακωτή βαθμολογία (τρεις κλίμακες βαθμολογίας: 50 βαθμοί ή 75 βαθμοί ή 100 βαθμοί). Μέγιστη βαθμολογία: 100 βαθμοί.
Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το Κυνήγι του 53ου Κρυμμένου Θησαυρού με σκοπό την εύρεσή του. Οι σχετικές οδηγίες για την εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού θα δοθούν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 17.00 από την ΕΡΤ Πάτρας. Βαθμολογία: 18 βαθμοί.
Επίσης την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου από τις 19.00 έως τις 21.00 τα πληρώματα θα παραδίδουν τη σακούλα τους από τις 19.00 μέχρι τις 20.00 στο Καρναβαλικό Γραφείο.
Η τελευταία επί σκηνής παράσταση του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού θα δοθεί με «Τα Καλύτερά μας» (θεάματα: σάτιρα ή παντομίμα ή χορευτικό, που θα έχουν διακριθεί από την προκριματική φάση των θεαμάτων των πληρωμάτων) την τελευταία Παρασκευή του Πατρινού Καρναβαλιού (16 Φεβρουαρίου) στις 18.00 στην εορταστική πλατεία Γεωργίου που λίγο αργότερα θα υποδέχεται τα φωταγωγημένα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018.

Χορηγός επικοινωνίας 53ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού: ΕΡΤ Πάτρας 92.5 ή 89.9 ή 93.9 FM.
Xορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2018: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Ελληνική Ραδιοφωνία Πρώτο Πρόγραμμα 91.6-105.8, ΕΡΤ Πάτρας, ΕΡΤ Πύργου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με ενισχυμένους βοριάδες θα ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ωστόσο τη Μεγάλη Τετάρτη, αναμένεται να εξασθενήσουν.Γενικά ο καιρός προβλέπεται αίθριος μ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος με ανατροπή στην ανατροπή επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και έβαλε "φ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιδανικός αυτόχειρας στη μάχη του τίτλου ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τους Θεσσαλονικείς και γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στα playoffs, τρεις μέρες μετά την . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Αλέξανδρου Βασιλικού, προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στα διαθέσιμα στοιχεία που συνηγορούν για ένα 2024 με θετικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search