ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βράβευση νικητών 4ου Διαγωνισμού Καρναβαλικής Βιτρίνας Πάτρας

Την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 (τρίτη καταληκτική ημερομηνία προς αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων)  και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συλλόγου (πλατεία Γεωργίου Α΄25, 1ος όροφος).

Εκτός από την προβλεπόμενη από το Καταστατικό  διαδικασία της συνέλευσης, που περιλαμβάνει τα θέματα: Διοικητικός Απολογισμός 2017, Οικονομικός Απολογισμός 2017, Προϋπολογισμός 2018, έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής, διαγραφές Μελών, θα συζητηθούν και τα τρέχοντα θέματα του κλάδου: Ασφαλιστικό, Φορολογικό, Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου (Open Malls), δημιουργία e-shop από τις επιχειρήσεις καθώς επίσης και  θέματα σχετικά με την πόλη και το Νομό, όπως συζητήθηκαν στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο «Δυτική Ελλάδα – Πύλη Ανάπτυξης».

Πριν από την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης θα απονεμηθούν τα βραβεία των νικητών του 4ου Διαγωνισμού Καρναβαλικής Βιτρίνας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η σιέστα των πασχαλινών διακοπών ολοκληρώνεται και τα κόμματα αρχίζουν να ζεσταίνουν τις μηχανές τους ενόψει ευρωεκλογών. Ετσι και στην Πάτρα οι κομματικοί μηχανισμοί ετοιμάζουν τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Αχαΐας διοργανώνει  ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Πέμπτη 9η Μάϊου 2024 και ώρα 7:30 μμ το απόγευμα στο Θέατρο Επίκεντρο, Νόρμαν 16 και Αγίου Διονυσίου 36, στην Πάτρα . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Άγγελου Τσιγκρή, πρώην γενικού γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Ο διαδικτυακός εκφοβισμός αποτελεί μια ιδιαίτερη μορφή εκφοβισμού. Η διαρκώς αυξανόμενη πρόσβαση στις τεχνολ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θεωρεί ότι η στρατιωτική πίεση συνεχίζει να είναι αναγκαία για την επιστροφή των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η σιέστα των πασχαλινών διακοπών ολοκληρώνεται και τα κόμματα αρχίζουν να ζεσταίνουν τις μηχανές τους ενόψει ευρωεκλογών. Ετσι και στην Πάτρα οι κομματικοί μηχανισμοί ετοιμάζουν τις εξορμήσεις τους,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Αχαΐας διοργανώνει  ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Πέμπτη 9η Μάϊου 2024 και ώρα 7:30 μμ το απόγευμα στο Θέατρο Επίκεντρο, Νόρμαν 16 και Αγίου Διονυσίου 36, στην Πάτρα με θέμα:  «ΕΥΡΩΠΗ:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναβίωσε για άλλη μια χρονιά το έθιμο των ιπποδρομιών στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου. Με έξι κούρσες παρουσία εκατοντάδων θεατών οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους συμμετέχοντες. Νωρίτερα στην  εκκλησία
Image
Image

Search