ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γίνε μέλος του 9ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας ArtWalk 9

Η πόλη αλλάζει, εσύ;

Γίνε και εσύ μέλος του μεγαλύτερου Street Art Φεστιβάλ στην Ελλάδα και ενός από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ με τοιχογραφίες στην Ευρώπη.

Το ArtWalk 9 για ακόμα μία χρονιά θα προσφέρει σύγχρονα και μοναδικά έργα τέχνης στον αστικό ιστό της Πάτρας και θα πραγματοποιηθεί από 5 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου.

Ανήσυχα πνεύματα με πολυπολιτισμική προδιάθεση που θέλουν να γνωρίσουν διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art, την ομάδα του ArtWalk, να ζήσουν από κοντά την πιο ανατρεπτική διοργάνωση της πόλης, καθώς και να συμμετέχουν στις ανοιχτές συζητήσεις για την τέχνη στο δημόσιο χώρο, δεν έχουν παρά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ μέχρι τις 20 Μαΐου.

Για πρώτη φορά φέτος, κάθε εθελοντής και εθελόντρια θα έχει την δυνατότητα να συμμετέχει δωρεάν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια, τα εργαστήρια και τις διαλέξεις που διοργανώνει η Art in Progress πριν από την έναρξη του ArtWalk.

Τον Μάιο και τον Ιούνιο τα μέλη του ArtWalk θα μυηθούν στα μυστικά των τοιχογραφιών της πόλης, θα εξοικειωθούν με την τέχνη στο δημόσιο χώρο, την ιστορία της τοιχογραφίας και το όραμά μας για μία σύγχρονη πόλη. Θα πάρουν μέρος σε εργαστήρια χειροποίητου κοσμήματος, αναλογικού κολάζ και τεχνικών Art Therapy. Θα συμμετέχουν σε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού και σε διαδρομές photowalk στην πόλη.

Σας περιμένουμε!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας,

επικοινωνήστε μαζί μας

μέσω e–mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή

μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή

μέσω των social media: Facebook (Art In Progress) (ArtWalk), Instagram (artinprogress.patras) (artwalk festival).

Σύνδεσμος που οδηγεί στο Ανοιχτό Κάλεσμα Εθελοντών: https://forms.gle/YZ5M7NyobHEuLQ9B9

Περισσότερες πληροφορίες για την Art in Progress και το έργο μας θα βρείτε εδώ: https://linktr.ee/artinprogress.patras

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσαν δημοσιεύματα για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη Λαμία, το οποίο ανήκει σε εταιρεία που συνδέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τρίτεκνοι γίνονται το επόμενο διάστημα πολύτεκνοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί η εξίσωση των τριτέκνων και πολυτέκνων. Την εξίσωση των προνομίων . . .
LIFE STYLE

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.Το πρώην μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε στα όσα ακούγονται για . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των παιδιών που πρόκειται να υποβληθούν σε χειρουργείο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» εγκυμονεί η κατάσταση που επικρατεί στο ίδρυμα του ΕΣΥ, σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search