ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου- Προφυλακίστηκε ο 32χρονος που συνελήφθη στην Πάτρα(ΦΩΤΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 15.40

Προφυλακιστέος κρίθηκε τελικά ο 32χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αμέσως μετά την απολογία του. Έμεινε για λίγα μόλις λεπτά ενώπιον του 13ου τακτικού ανακριτή, όπου φέρεται να επιβεβαίωσε τα όσα έχει ομολογήσει στην προανακριτική του κατάθεση στις αστυνομικές αρχές για τη συμμετοχή του στη δολοφονία.

Αρχική Ενημέρωση 12.30

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) υπηκόων Αλβανίας, κατηγορούμενων για την ανθρωποκτονία ημεδαπού δικηγόρου, που εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (Σχετική η από 1-11-2017 Παρουσίαση ).

Πρόκειται:

για τον συλληφθέντα (επ.) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία:

Αυτός συνελήφθη στη Πάτρα και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.

και τον μη συλληφθέντα (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία


Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, διάρκειας μέχρι 1-5-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω εγκλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Απρόβλεπτη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αναδιαμόρφωσης του οδού Αράτου, που έχει να κάνει με την υπογειοποίηση δικτύων ρεύματος, προκαλεί ένα ντόμινο και φέρνει καθυστέρηση στην . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη Λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος της Παιανίας, όταν οδηγός πούλμαν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω σε κολώνα. Ο οδηγός του ο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα η μητέρα του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή της Βραυρώνας. Η μητέρα νοσηλεύεται ήδη σε νοσοκομείο της Αθήνας. . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ληστεία πραγματοποιήθηκε σε σπίτι της περιοχής της Ραφήνας, όπου δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισήλθαν από ανασφάλιστη θύρα σε διώροφο κτί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση στην είσοδο του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" πραγματοποιούν σήμερα το πρωΐ οι εργαζόμενοι παρουσία καιτ ου προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ΜΙχάλη Γιαννάκου. Σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στο ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 θα βρεθεί στην πόλη της Πάτρας την Τρίτη 14.5.2024, η Έφη Αχτσιόγλου, Βουλεύτρια Δυτικο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκδήλωση ενόψει των ευρωεκλογών διοργανώνει για τη Δευτέρα 13 Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, στο Ρίο. Η εκδήλωση που θα είναι ομιλητής ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, θα πραγματοποιη
Image
Image

Search