ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δυτική Ελλάδα: Ομολόγησε ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη με καταγωγή από την Ηλεία

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, πρόκειται για Έλληνα, 58 ετών ο οποίος είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές, για υποθέσεις σχετιζόμενες με ναρκωτικά.

Ο άνδρας, που δεν περιγράφεται από τις Αρχές ως τοξικομανής σε προχωρημένο στάδιο, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, να έχει ομολογήσει τη δολοφονία, χωρίς όμως να έχει εισέλθει σε λεπτομέρειες.

Ο καθ'ομολογίαν δράστης μετέβη στην Ομόνοια και συγκεκριμένα στην οδό Μενάνδρου, για να πουλήσει το κινητό της κοπέλας, αμέσως μετά τη δολοφονία της. Εκεί οι κάμερες ασφαλείας  του καταστήματος τον κατέγραψαν και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε το πρόσωπό του και οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και έχει ήδη οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ.

Το κίνητρό του φαίνεται πως ήταν η ληστεία, καθώς ήθελε να αρπάξει την τσάντα του θύματός του, η οποία θεωρούσε ότι περιείχε πολύτιμα αντικείμενα, όταν εκείνη αντιστάθηκε όμως, ακολούθησε το μοιραίο.

Η 32χρονη κοπέλα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη, το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου, στο Β Νεκροταφείο της Αθήνας, όπου είχε πάει για να επισκεφθεί το μνήμα στενού της φίλου που είχε φύγει από τη ζωή μερικούς μήνες πριν.

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι υπήρχαν κηλίδες αίματος σε πολύ μεγάλη απόσταση και εκτιμούν ότι ο δράστης κυνηγούσε τη γυναίκα, η οποία όμως δεν πρόλαβε να ζητήσει βοήθεια. Η γυναίκα βρισκόταν μέσα στο νεκροταφείο όταν δέχτηκε την πρώτη μαχαιριά, ανάμεσα σε δυο μνήματα, που όμως βρίσκονται  σε απόσταση από το σημείο που βρέθηκε νεκρή.

Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην άγρια δολοφονία, είναι ένα μαχαίρι με λάμα τουλάχιστον 2 εκατοστών, ενώ το θύμα έφερε μαχαιριές σε πλάτη, στήθος και κοιλιά, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι καταδιώχθηκε άγρια από το δολοφόνο  πριν την αφήσει αιμόφυρτη.

Φτάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την τσάντα, το κινητό ή κάποιο άλλο από τα προσωπικά αντικείμενα της άτυχης κοπέλας, αν και «χτένισαν» όλη την περιοχή, γεγονός που έκανε τις Αρχές να εκτιμούν πως ο δολοφόνος ενδεχομένως να είχε πάρει μαζί του τη τσάντα και το κινητό της.

 

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνελήφθη ο άνδρας που δολοφόνησε την 32χρονη εφοριακό, Δώρα Ζέμπερη, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, καταφέρνοντάς της 14 μαχαιριές.

Ο φερόμενος ως δράστης μετέβη στην Ομόνοια και συγκεκριμένα στην οδό Μενάνδρου, για να πουλήσει το κινητό της κοπέλας, αμέσως μετά τη δολοφονία της. Οι εκεί κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε το πρόσωπό του και οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και έχει ήδη οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ.

Η υπόθεση της δολοφονίας της έχει προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση και πολλά ερωτηματικά.Η 32χρονη από την πλευρά του πατέρα της κατάγεται από την Ηλεία.

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών (Μαιζώνος 110), υποδέχεται τις γιορτινές ημέρες με παραμύθια, γρίφους, αινίγματα και κατασκευές . Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών  και φέτος συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Έξοδο του Μεσολογγίου με πολυμελή ομάδα, όλοι ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την ορ
Image
Image

Search