ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαία: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του Βασίλη Γιοβάνη-Ήταν μόλις 32 ετών

Νεότερη Ενημέρωση 13.03

Ανείπωτος ο θρήνος της οικογένεριας, των φίλων και των συναθλητών του Βασίλη Γιοβάνη, που νωρίτερα τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, με τραγική φιγούρα την σύζυγό του Μαρία, με την οποία παντρεύτηκε μόλις πριν ένα μήνα.

Άφησε πίσω του ένα αγγελούδι, που θα μεγαλώσει χωρίς τον μπαμπά του....

Αρχική Ενημέρωση 07.25

Στις 12 το μεσημέρι, με τα ερωτήματα για το τραγικό παιχνίδι της μοίρας να μένουν αναπάντητα, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάππα, η κηδεία του 32χρονου Βασίλη Γιοβάνη, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή την Τρίτη.

Άφησε πίσω την μόλις ενός μηνός σύζυγο του και το 1 1/5 ετών αγοράκι τους.

Ο Βασίλης ήταν ένα γελαστό και αισιόδοξο άτομο, ποδοσφαιριστής της ομάδας  του Ατρόμητου, είχε σπουδάσει ηλεκτρολόγος, του άρεσε να ασχολείται με την γη και στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Παναγιώτη Κουνάβη «ΑΚΙΔΑ».

Όμως όλα του τα όνειρα σταμάτησαν το πρωί της Τρίτης, όταν τον πρόδωσε η καρδιά του. ‘Ενιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Οι δικοί του τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαϊας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και από κει στο ΠΠΝΠ για νεκροψία.

Θρήνος για το παλικάρι στη Δυτική Αχαϊα- Έσβησε στα 32 του ο Βασίλης Γιοβάνης - ΦΩΤΟ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νεότερα: Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στον Νέο Ερινεό Αιγιαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες το ελικόπτερο που πέταξε πάνω από την περιοχή δεν απαιτήθηκε να π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐαςκαι Αιτωλίαςσυνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάτέσσερις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών (Μαιζώνος 110), υποδέχεται τις γιορτινές ημέρες με παραμύθια, γρίφους, αινίγματα και κατασκευές . Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την ορ
Image
Image

Search