ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δυτ.Ελλάδα: Καταιγίδες και χιόνια από Δευτέρα(VIDEO)

 Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός… τις τελευταίες ημέρες, μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα μας, αλλά σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Σάκη Αρναούτογλου,αυτό είναι προσωρινό.

Ειδικότερα, η ηλιοφάνεια θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα τις επόμενες δύο ημέρες, δηλαδή την Πέμπτη (23/11/2017) και την Παρασκευή (24/11/2017), με την ψύχρα να επιμένει τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες. Ωστόσο, από το Σάββατο (25/11/2017) ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή και ένα σύστημα που έρχεται θα επηρεάσει τη δυτική Ελλάδα. Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα, έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας, με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την πορεία της στο διεθνές τουρνουά, που φιλοξενείται στην Ρώμη, καθώς στην πρεμιέρα της στην διοργάνωση, επικράτησε άνετα της Γαλλίδας, Μπάρμπαρα Γκράτσε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια υπόθεση σοκ με ένα νεκρό βρέφος βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βραυρώνα. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το τι ακριβώς έχει συμβεί, οι  πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως με . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέος σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα στις 15.56 ανοιχτά της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας Καλλίπολις και η εθελοντική ομάδα πρόληψης ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ που δραστηριοποιείται στην Δημοτική Ενό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέος σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα στις 15.56 ανοιχτά της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 6 χιλιόμετρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ιδιώτες Εργαστηριακοί Ιατροί, σε όλη την Ελλάδα, για λόγους ανωτέρας βίας αδυνατούν να κρατήσουν ανοικτά τα ιατρεία τους. Η υποχρηματοδότηση της ΠΦΥ, ο κλειστός προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ, η υποκοσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.  Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπάρξ
Image
Image

Search